Date companie
 
 
 
 

Revelionul lăutarilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targu, jiu, revelion, lautari
 

După ce au întreținut atmosfera de Crăciun și de Revelion, a venit si vremea lăutarilor să petreacă! Revelionul lăutarilor a fost organizat la Târgu Jiu, unde aproape 700 de interpreți de muzică populară și instrumentiști au cântat și au dansat toată noaptea.

AMBIANȚĂ  "Suntem peste 700 de petrecăreți la revelionul nostru."

Chiar dacă a fost noaptea lor de petrecere, artiștii au cântat pe rând, pentru colegii lor, ba chiar și-au împarțit si bacșisul.

AMBIANȚĂ "Am făcut bacșis! Să mergeți cu mine să vedeți ce fac cu el."

Petrecăreții au avut timp să danseze și să cânte, dar au profitat de moment pentru a-și face bilanțul anului trecut și a-și pune câte o dorință de viitor.

VOX "- Suntem foarte mulți și e frumos. - Ai o dorință anume? - Da, s-a împlinit deja!"

VOX "Tocmai mă bucuram de anul care a trecut. Aș vrea să le urez colegilor un 2016 așa cum mi-l doresc mie! Multe cântări și să ne revedem cu bine la sânul lui 2016."

AMBIANȚĂ "Este ora zero, nu avem artificii, dar avem o surpriză pentru invitați."

AMBIANȚĂ "Mulți ani trăiască!"

AMBIANȚĂ "La ora 5 jucăm perinița și nu uitați, dragii mei! Astăzi musai să pupați alt bărbat și domnii pe alta."

Revelionul lăutarilor de la Târgu Jiu este deja o tradiție, însă pentru prima dată, anul acesta, au putut să participe și persoane din afara tagmei lăutarilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Știrile, emisiunile, si filmele difuzate, duminică, de Național TV, în topul preferințelor ( 4 Ianuarie 2021 )

  Programele Național TV, în topul preferințele telespectatorilor! Știrile, emisiunile și filmele difuzate de Național TV au înregistrat, și duminică, cifre spectaculoase de audiență. Ziua a început cu reluarea „Start Revelion"...

 • Trecerea dintre ani, marcată de un maraton muzical la Favorit TV ( 1 Ianuarie 2021 )

  Favorit TV v-a pregătit un adevărat maraton muzical, la trecerea în 2021! Gazde primitoare, grațioasa Raluca Diaconu și energicul Nicolae Datcu, alături de artiștii dumneavoastră preferați v-au făcut noaptea mai frumoasă. Margareta Clipa, Frații Advahov de la Chișinău, Theo Rose, Taraful Nelu Radu, Mihai Trăistariu sau Raoul au fost doar câțiva dintre artiștii care au asigurat distracția în noaptea dintre ani. De la orele 20.30 la 7 dimineața, timp de zece ore și jumătate ați petrecut alături de Favorit TV!

 • „Start Revelion”, spectacolul special pentru noaptea dintre ani, la Național TV ( 27 Decembrie 2020 )

  Spectacol special, pe Național TV, în noaptea de Revelion! Pe 31 decembrie, la ora 22:00 se va da startul distracției cu „Start Revelion” un spectacol de televiziune total, pregătit în detaliu pentru a încânta...

 • Agresorii adolescenți din Târgu Jiu, cercetați sub control judiciar ( 10 Septembrie 2020 )

  Doi băieți, unul de 15 ani, celălalt de 18, și o fată de 15 ani din Târgu Jiu sunt cercetați sub control judiciar, după ce au atacat violent un adolescent din județul Vâlcea. Bătaia, care a avut loc în urmă cu trei luni, a fost filmată...

 • Polițistul din Târgu Jiu, în arest provizoriu ( 12 Ianuarie 2020 )

  Polițistul din Târgu Jiu, reținut pentru un dosar de furt în Germania, a fost plasat în arest provizoriu ăn țară, pentru 15 zile, până la traducerea mandatului european de arestare. Așa a decis Curtea de Apel Craiova.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2