Date companie
 
 
 
 

Revoluționarii au stat la coadă pentru banii de la stat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cozi, revolutionar
 

Nervi și supărări la cozile interminabile pentru indemnizația de revoluționar. Sute de oameni au așteptat să-și depună actele pentru reînnoirea certificatelor de revoluționari în baza cărora vor primi indemnizații. Unii dintre oameni au stat la rând și două zile. A fost nevoie ca un echipaj de jandarmi să asigure ordinea și liniștea publică. 

VOX domn: "- De ce sunteți supărat? - Eram la nr. 151 ieri și s-au găsit două doamne de față cu domnul ministru de au rupt listele și m-au trecut la 515 pe azi." 

VOX doamnă: "- Depunem toate actele pe care le avem toate că am fost peste tot la metrou la televiziune la Sala Palatului, la Spitalul de Urgență. - Vă este teamă că ați putea să pierdeți? - Nu am de ce, dacă am fost peste tot." 

Revoluționarii cu acte mai au la dispoziție zilele de luni și marți să se prezinte la punctul de lucru al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluționarilor. Mulți se tem că vor pierde indemnizațiile după această evaluare. 

VOX, nene: "- Sunt din Câmpulung Muscel am ocupat toate instituțiile profită doar ei din București și Brașov noi dacă nu am avut măceluri (...) Noi nu o să mai fim considerați luptători. - De ce? Pentru că la noi nu a murit multă lume." 

VOX, alt nene: "- Ați venit să depuneți din nou hârtiile? - Depun dar cred că nu va trece pentru că orașul nostru a fost izolat de securiști pentru că primul general care s-a făcut la revoluție a fost comandantul nostru de poliție care a stopat toate crimele care s-au făcut la Botoșani." 

Guvernul a hotârât să se efectueze un proces de verificare a certificatelor de revoluționar în scopul eliminării de la plata a celor care au obținut în mod abuziv statutul de revoluționar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cozi pentru plata taxelor ( 19 Mai 2020 )

  La câteva zile după ridicarea stării de urgență, românii dau năvală să-și plătească dările către stat. În Capitală, zeci de persoane bucureșteni s-au așezat la coadă, la primele ore ale dimineții, în fața Direcției de taxe și impozite a Sectorului 6. 

 • Plan de eliminarea a cozilor de la Fisc, cu ajutorul unui click ( 22 Decembrie 2019 )

  Cozile de la ghișeele Fiscului, eliminate cu ajutorul unui simplu click pe dispozitivele mobile! Ministrul Finanțelor Florin Cîțu dezvăluie un astfel de plan, într-o postare pe Facebook. Se urmărește, astfel, modernizarea...

 • Românii au luat cu asalt direcțiile de taxe și impozite din prima zi lucrătoare ( 3 Ianuarie 2019 )

  Cozi mari pentru plata taxelor! Prima zi lucrătoare din 2019 a început cu aglomerație la Direcțiile de Taxe și Impozite Locale, dar și la Administrațiile Financiare din toată țara. Oamenii au făcut cozi încă de dimineață pentru a-și plăti dările către stat.

 • Cozi interminabile la ghișeele "CFR Călători" ( 25 Iunie 2018 )

  La mai bine de un an și jumătate de la dobândirea gratuității transportului cu trenul, studenții și elevii nu își pot achiziționa biletele online. Iar cozile de de la ghișee rămân interminabile. 

 • Cozi record de tiruri, la vămile de la frontiera cu Ungaria ( 3 Aprilie 2018 )

  Cozi kilometrice record la vămile de la granița cu Ungaria! Coloanele formate marți la frontieră au lungimi record, deși, restricțiile instituite de țara vecină în weekend, privind accesul mașinilor de mare tonaj, au fost ridicate...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2