Date companie
 
 
 
 

Riscuri în trafic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Martie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Ce spun senzorii masina
 

Siguranța în trafic, înainte de toate! Specialiștii auto ne recomandă ca înainte să plecăm la drum, să verificăm informațiile afișate în bordul autoturismului, pentru a ne asigura că nu avem martori aprinși care ar putea împiedica buna funcționare a vehiculului.

MARIUS LEONTE

specialist auto, "Recomandarea mea este ca orice mașină să fie privită în bord din cauza multiplelor erori care apar și sunt semnalizate de către calculatoarele de bord, astfel ne apar niște becuri care ne indică erorile posibile ale mașinii. Recomandarea mea este: în momentul în care aveți un astfel de senzor aprins în bord să mergeți într-un service auto pentru a vă identifica cauza, datorită faptului că poate să ajungă din mai multe motive la calarea motorului, pur și simplu la distrugerea, nu știu a casetei care este asitată electromecanic, la sistemul de frână care de altfel ne pune viață în pericol rămânând fără lichidul de frână."

Conducătorii auto spun că atunci când li se aprinde un martor în bordul mașinii, merg la un service, să vadă despre ce este vorba.

"Opresc pe dreapta! După care verific ce am de făcut.
-Te duci cu ea la service?
-Normal! "

"Cei de motor, sunt cei mai periculoși. Ce fac? Trag pe dreapta și sun la firmă să îmi ridice.
-Sau mergeți la service?
-Nu merg la service, sun prima dată, să vedem despre ce e vorba și de obicei vine mașina după mine și ma duce la service.
-Mulțumesc."

"De exemplu acum am de pneumatic aprins.
-Și ce înseamnă asta?
-Merg la service!"

MARIUS LEONTE

specialist auto

"Senzorii periculoși sunt cam toți, în primul rând, nu știu, avem o problemă destul de întâlnită la senzorii de ulei care atunci ne indică lipsa uleiului în motor, râmânând fără ulei în motor, neavând ungere pur și simplu calăm motorul și asta ne va costa foarte mult. Avem senzori foarte importanți inclusivi cei acustici sau cei luminoși din partea de direcție, da, care ne semnalizează și ne îndrumă catre un service cât mai aproape pentru a remedia defecțiunea, avem senzori, pentru asistarea drumului, de parcare, centurile de siguranță, airbarg-urile sunt foarte importante, nu știu orice senzor din punctul meu de vedere este important, aduce-ți mașinile pe linia de plutire pentru siguranța dumneavoastră."

De asemenea, vehiculul trebuie verificat periodic, iar revizia trebuie făcută la timp.


Riscuri în trafic

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2