Date companie
 
 
 
 

Rocadă între Președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : traian basescu, victor ponta
 

Traian Băsescu și Victor Ponta se gândesc să facă schimb de funcții! Cel puțin asta au lasat amândoi sa se înteleagă, în timpul bilanțului la ministerul de interne pe anul 2013.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României: "Am vrut să vă subliniez asta pentru că probabil e ultimul bilanț la care particip, premierul se roagă pentru asta, dar nu se știe, (...) întortocheate sunt caile Domnului, vă treziți cu mine la anul pe aici."

VICTOR PONTA, premierul României: "Mulțumesc domnului Gabriel Oprea, (...) în 2015, tot aici la bilanț, indiferent de scaunul pe care-l voi ocupa, îi voi mulțumi pentru activitate și-l voi felicita."

Șeful statului a tot vorbit în ultima vreme despre o posibilă numire a sa la Palatul Victoria după încheierea mandatului de președinte. Premerul a fost mai reticent, în privința unei posibile rocade.

AMBIANȚĂ: "- Domnule Ponta, de ce ați fost primit cu onoruri militare? Că nu sunteți cel mai înalt în grad?
- Poate o să fiu.
- Vă doriți funcția de șef al statului?"

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la o emisiune de televiziune, că va participa la alegerile prezidențiale doar dacă nu va exista un alt candidat care să poată învinge regimul Băsescu. Victor Ponta a precizat că deocamdată sunt șanse de doar 49% să candideze la Președinție. Premierul va lua o decizie în acest sens după alegerile europarlamentare din 25 mai.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 • Ponta, despre plângerea de la Parchetul ICCJ: Eu am demisionat după Colectiv, mi-am asumat răspunderea politică ( 8 Noiembrie 2016 )

  Victor Ponta a reacționat la plângerea penală depusă la Parchetul instanței supreme, astăzi, de către părinții tinerilor morți în incendiul de la Clubul Colectiv! 

 • Traian Băsescu, din nou la atac ( 16 Aprilie 2016 )

  Traian Băsescu iese din nou la rampă! Într-o postare pe Facebook, fostul șef de stat nu a ezitat să-l atace pe Vasile Blaga. 

 • Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! ( 13 Martie 2016 )

  Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! Fostul ministru al Turismului a mers la Cluj pentru a-l boteza pe cel de-al doilea copil al președintelui filialei locale a Mișcării Populare. La petrecere a participat și fostul șef de stat, Traian Băsescu, care a intrat pe ringul de dans imediat ce s-au auzit acordurile primei melodii. Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă. Fosta blondă de la Cotroceni a și cântat, spre deliciul invitaților.

 • Premierul Victor Ponta și-a dat demisia ( 4 Noiembrie 2015 )

  Premierul Victor Ponta a demisionat, la o zi după uriașa manifestație de protest din București. Victor Ponta a declarat că își depune mandatul și că speră că demisia guvernului său satisface cerințele oamenilor care au fost în stradă și a adăugat că este nevoie de soluții raționale. Premierul demisionar Victor Ponta a anunțat că actualul Cabinet își va îndeplini atribuțiile până la formarea noului guvern.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2