Date companie
 
 
 
 

România fericită

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Ianuarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Clasament Mondial Fericire
 

România este o țară din ce în ce mai fericită! Cel puțin așa arată Clasamentul Mondial al Fericirii, care arată că țara noastră a urcat pe locul 28 din 146. În 2022, România a avansat considerabil în acest clasament, semn că, după o pandemie și un război la graniță, plus prețurile în creștere, românii au învățat, se pare, să se bucure și de lucrurile mici.

LORENA PODAR, reporter

"În 2022, potrivit Clasamentului Fericirii, România este pe locul 28, în timp ce în urmă cu 7 ani ocupa locul 86. Țara noastră a reușit să depășească scorul fericirii pe care îl au Spania, Ungaria sau Japonia. Finlanda a fost desemnată, din nou, țara cea mai fericită din lume, pentru al cincilea an la rând. Statul din nordul Europei este urmat de Danemarca, Islanda și Elveția. La polul opus țările cel mai prost clasate sunt Liban, Venezuela și Afganistan."

prin telefon: RADU LECA, psiholog

"Toate țările care fac parte din Uniunea Europeană și au urcat foarte multe locuri veți vedea că scopul acestor țări este să producă cât mai multe lucruri minunate pentru toți ceilalți drept model.(...) Avem de-a face cu o îmbunătățire reală a tot ceea ce înseamnă stil de viață, reguli de viață și o creștere socială și economică reală a României. Acest lucru a adus un plus de bine. Dar sunt convins de faptul că dacă nu ar fi fost războiul din Ucraina și scumpirile în lanț și în mod special creșterile la tot ceea ce înseamnă facturi, cu siguranță am fi ajuns pe locul 15, nu 28."

Printre celelalte mari puteri, Brazilia se află pe locul 38, Japonia pe locul 54, în timp ce Rusia scade în clasament, ajungând pe locul 80, în raportul din 2022.


România fericită

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2