Date companie
 
 
 
 

Românii au dat năvala în magazine, pentru reducerile de Black Friday

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : magazine, romani, neagra, reduceri, electronice, vinerea, black, friday, electrocasnice
 

Black Friday i-a pus pe jar pe români! Amatorii de chilipiruri s-au trezit cu noaptea-n cap, ca să prindă reducerile de Vinerea Negară, în special electronice și electrocasnice. Oamenii au luat cu asalt atât magazinele online, cât și centrele comerciale tradiționale. În multe cazuri, stocurile au fost epuizate în mai puțin de o oră.

AMBIANTA "Are diagonala 66 de centimetri! Da! Astept sa vii sa vezi si tu!"

Reducerile au fost între 25 și 60%. Au fost însã și magazine care au oferit ieftiniri de 90%.

VOX "- Pai, de la 2.400 la 1.700, sunt vreo 700 de lei! – E cadou de sarbatori? - Absolut! Vine Mos Craciun!"

VOX "Pentru părinți, că eu n-am bani! Pur si simplu voiau un televizor, si am zis ca, daca e tot Black Friday, sa-si ia de Black Friday."

Mulți românii au preferat sã stea acasã, în fața calculatorului, și au cumpărat de pe internet. Unele site-uri n-au făcut față valului de accesări și s-au blocat de mai multe ori. Economiștii spun că, de Black Friday câștigă atât clienții, care, mulțumită reducerilor, își pot cumpăra produsele multrâvnite, cât și comercianții, care obțin profit prin faptul că își asigură un volum mare de vanzari. Black Friday sau Vinerea Neagrã a apãrut în Statele Unite în anii '60, când dãdea startul cumpãrãturilor de Crãciun. În România, tradiția a fost împrumutatã recent.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pește retras din magazine ( 4 Septembrie 2019 )

  Peste 22 de tone de pește și produse de pește au fost retrase de la comercializare, în urma unor controale efectuate de reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. 

 • Țigara electronică, posibilă cauză a unor boli pulmonare grave ( 19 August 2019 )

  Țigările electronice, ținta unei investigații declanșate de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite ale Americii! Alertați de o serie de boli pulmonare înregistrate în rândul tinerilor din 14 state americane, specialiștii...

 • Voucherele din programul ”Rabla pentru electrocasnice”, epuizate în câteva ore ( 16 Iulie 2019 )

  Voucherele programului ”Rabla pentru electrocasnice” s-au dat precum pâinea caldă. Toată suma alocată proiectului s-a epuizat foarte repede. Românii au luat cu asalt site-ul Administrației Fondului pentru Mediu.

 • A treia sesiune a programului ”Rabla electrocasnice”, operațională ( 15 Iulie 2019 )

  A început cea de-a treia sesiune a programului "Rabla pentru electrocasnice"! Administrația Fondului pentru Mediu pune la dispoziția persoanelor fizice aproximativ 20 milioane lei, pentru noi înscrieri în cadrul programului.

 • Navă militară românească, în misiune de deminare ( 12 Iulie 2019 )

  Misiune NATO împotriva minelor! Un vas militar aparținând Forțelor Navale Române a pornit într-o misiune internațională în Marea Neagră, împotriva minelor, alături de nave din țări precum Italia, Franța și Turcia.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2