Date companie
 
 
 
 

Românii au sărbătorit Mica Unire cu huiduieli la adresa puterii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, manifestatii, Mica Unire
 

Cu doar câteva ore înainte ca vremea să se strice, românii din mai multe județe au sărbătorit ''mica Unire'' prin proteste la adresa Puterii.

CRAIOVA

400 de craioveni i-au cerut președintelui să plece de la Cotroceni.

AMBIANȚĂ: "Jos Băsescu!!!"

RÂMNICU VÂLCEA

Nici în Râmnicu Vâlcea nu au lipsit huiduielile la adresa șefului statului.

AMBIANȚĂ: "Trăiască România, jos Băsescu!"

PITEȘTI

La Pitești, câțiva studenti au întâmpinat oficialitatile cu pancarte insciptionate cu "Sunt vierme" sau "Sunt ciumpalac".

ORADEA

Nici la Oradea nu a fost liniște în stradă.

AMBIANȚĂ: "Jos Băsescu si bagă Hora Unirii"

LOWER In jur de trei mii de oameni sărbătoresc Ziua Unirii la Focșani
FOCȘANI
La fel ca la Iași, nici la Focșani nu au lipsit apelurile lansate de manifestanți pentru alegeri anticipate, demisia premierului si a liderului de la Cotroceni.

GALAȚI

Gălățenii au traversat orașul cu un sicriu pe umeri.

AMBIANȚĂ: "Jos mafia! Jos mafia!"

Oamenii au facut si o hora, chiar în jurul sicriului.

AMBIANȚĂ: "România, trezeste-te!" (se învârtesc)

LOWER Traian Băsescu îi înțelege pe protestatari

TRAIAN BĂSESCU, președintele României: ''Am vazut in aceste ultime doua saptamani romani nemultumiti, pe buna dreptate nemultumiti si pentru care va trebui si mai multa explicatie si solutii."

EMIL BOC: premierul României: ''Ii inteleg pe cei care astazi sunt nemultumiti- pensionari, bugetari, cadre militare disponibilizate, revolutionari."

Și in Capitală au fost manifestații de stradă. In Piața Universității s-au adunat sute de protestatari, printre care si multi suporteri. In plus, peste 2.500 de militari în rezervă și sindicaliști au protestat în Piața Victoriei, dupa care au plecat în marș până în fața sediului televiziunii publice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Protestele sindicaliștilor din penitenciare, suspendate pentru negocieri cu Guvernul ( 21 Mai 2019 )

  Sindicaliștii din penitenciare suspendă protestele! Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare și Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar au suspendat protestele declanșate în luna mai, după ce au primit o invitație...

 • Ministrul Educației renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal ( 14 Mai 2019 )

  Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a anunțat că renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal, astfel că etapele înscrierii elevilor la liceu vor începe de miercuri, 15 mai, așa cum era prevăzut inițial în calendarul examenelor.

 • Manifestanții pro Kovesi, în stradă ( 31 Martie 2019 )

  Românii au ieșit, din nou, în stradă! În Capitală, peste 1000 de persoane s-au adunat în Piața Universității pentru a-și arăta nemulțumirile față de modificările aduse legilor justiției. 

 • Ciobanii, revoltați de majorarea taxei de pășunat ( 30 Martie 2019 )

  Proteste ale fermierilor, în județul Bihor! Mai mulți ciobani și păstori din localitatea Mădăras au venit în fața Consililului Județean, pentru a-și arăta mâhnirea față de faptul că Primăria a majorat taxa de pășunat.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2