Date companie
 
 
 
 

Românii devin pistolari în Bulgaria

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : romani, bulgari, pistoale, autorizatie
 

Bulgarii fac din ce în ce mai mulți bani din afacerile cu pistoale. Românii preferă să cumpere astfel de arme din țara vecină, datorită prețului scăzut și faptului că autoritățile de la sud de Dunăre nu solicită autorizație pentru pistoalele cu gaze. De acest lucru profită mai ales cei care au condamnări definitive pentru fapte de violență în România.

DANIEL COSGAREA, șef Serviciu Arme, I.G.P.R. "Am reactionat foarte repede, avem o serie de protocoale si de activitãti cu colegii din Politia Bulgarã si am reusit sã stopãm acest fenomen. Problema este cã aceste arme procurate din Bulgaria sunt destul de usor de modificat. (...) Ele sunt foarte multe si foarte variate, mãrcile care se procurã de acolo. Da, au fost implicate persoane detinând acest tip de pistoale într-o serie de fapte antisociale."

Odată cu intrarea României și Bulgariei în Uniunea Europeană, controalele la graniță se rezumă la verificarea actelor de identitate, astfel că introducerea în țară a armelor neautorizate a devenit mult mai facilă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2