Date companie
 
 
 
 

S-a lansat colecție "Cinema" by Ellida Toma

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, Ellida Toma
 

Ellida Toma a lansat, în cadrul unui show de excepție, colecția "Cinema"! Pasiunea designerului pentru epoca de aur a Hollywood-ului a readus în lumina reflectoarelor femeia rafinată, misterioasă și, în același timp, romantică și senzuală. Piesele inspirate din nuanțele metalelor prețioase și elemente glamour evocă stil și rafinament. Totodată, în noua colecție și-au făcut loc și accente în tonuri de roșu, iar stilul "Art Deco" a strălucit, cu eleganță și senzualitate, în negru și argintiu.

ELLIDA TOMA, designer: "Colecția a avut ca sursă de inspirație anii '30, perioada Art Deco, a fost de fapt o reinterpretare a modei din acea perioadă. (...) Am folosit materiale naturale, am folosit foarte multă mătase, dantelă, foarte multe aplicații de dantelă, inserții."

Ellida Toma a dezvăluit cărui tip de femeie se adresează colecția ''Cinema''.

ELLIDA TOMA, designer:  "Cred că orice femeie care vrea să fie elegantă, care vrea să fie feminină și vrea să iasă în evidență cu ceva."

Designerul Ellida Toma și-a lansat colecția în preajma numelor cunoscute din sfera showbiz-ului, a modei, diplomației și afacerilor.

AMBIANȚĂ Iese designerul si toata lumea aplaudă« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu, dublă lansare de carte ( 24 Septembrie 2020 )

  Eveniment cultural, în București! Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu și-a lansat două volume: "Analize incomode" și "Geopolitică și pandemie"! La eveniment au participat peste 50 de personalități...

 • Spectacolul de televiziune „Start Show România”, lansat, mâine, pe Național TV ( 19 Septembrie 2020 )

  „Start Show România„ în prag de lansare! Mâine, la ora 13:00, noul spectacol de televiziune marca Național TV intră în casele dumneavoastră cu voia bună, muzica live și umorul de calitate. Noul decor instalat...

 • Volumul „Covid colivia noastră”, lansat la Academia Română ( 10 Septembrie 2020 )

  Eveniment cultural, astăzi, la Academia Română! Personalități din lumea culturală și din mediul academic au participat la lansarea volumului „Covid, colivia noastră”. Volumul „Covid, colivia noastră” a luat naștere...

 • Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor ( 12 Aprilie 2019 )

  Cunoscutul poet orădean Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor din Oradea! “Strol” este o aparitie inedită, născut din ideea că uneori timpul nu mai are răbdare. În momentul în care cititorul va deschide acest volum a lui Alexandru Sfârlea va descoperi o viață plină de întâmplări și neprevăzut ce a meritat să fie scrisă pe hârtie.

 • Piatra Neamț, gazdă primitoare ( 19 Martie 2019 )

  Orașul Piatra Neamț, gazdă primitoare pentru Național FM! Primul care s-a bucurat de prezența noului post de radio din oraș a fost chiar primarul Dragoș Chitic, care a dorit să ureze echipei Național FM, un călduros bun venit.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2