Date companie
 
 
 
 

Salariile medicilor ar putea fi majorate, din 2014

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, medici
 

Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii par să fi ajuns la un consens pe tema majorării salariilor din sistemul sanitar. Astfel, din 2014, personalul medical ar putea fi remunerat suplimentar prin intermediul unei burse plătite de Ministerul Muncii.

EUGEN NICOLĂESCU, ministrul Sănătății: "Problema de creștere a veniturilor rezidenților se poate rezolva utilizând, pe de o prate, o modalitate prin care se va stabili salarizarea persoanlului din sănatate și, a doua, completarea veniturilor cu o bursă al cărei nivel îl vom discuta ulterior, odată cu definitivarea bugetului pe 2014!"

MARIANA CÂMPEANU, ministrul Muncii: "Țelul este același pentru toți, să creștem salariile în sistemul sanitar și, în același timp, să încercăm să rezolvăm acel decalaj enorm care există între salariul minim și salariul maxim, care e același în sistemul bugetar!"

VASILE ASTĂRĂSTOAE, președinte, Colegiul Medicilor: "La un cămin de copii cu dizabilități, venitul unui medic este echivalat pe salarizarea din domeniul asistenței medicale și nu știu cum mai rezistă medicii în acest sistem!"

Pe data de 2 noiembrie, angajațíi din Sănătate vor organiza un marș de protest, în capitală.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Ministrul Justiției îi avertizează pe judecători că riscă să rămână fără bani ( 3 Mai 2021 )

    Ministrul Justiției a trimis trei adrese judecătorilor pentru calculul salariilor magistraților! Stelian Ion le-a transmis instanțelor de judecată că deja au cheltuit 25% din creditele bugetare până în luna martie.

  • Lucrătorii din mine își vor primi banii pe 25 și 26 februarie ( 22 Februarie 2021 )

    Se găsesc soluții pentru cerințele minerilor! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, după o întâlnire cu liderii minerilor care protestează deja de câteva zile în Valea Jiului, că lucrătorii din mine își vor primi salariile și restul drepturilor restante pe 25 și 26 februarie. Aceștia vor fi plătiți în trei tranșe, astfel: plata salariilor pe trei luni, plata salariilor compensatorii pentru angajații care ies la pensie și, totodată, pentru asigurarea transportului de la și spre locul de muncă, precum și pentru tichetele de masă. Anunțul său vine după ce premierul Florin Cîțu i-a avertizat pe mineri că le înțelege suferința, însă nu va permite ca în timpul mandatului său să aibă loc o mineriadă.

  • Grupul Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, bun-platnic la bugetul de stat ( 18 Ianuarie 2021 )

    110 milioane de euro într-un singur an, contribuția la bugetul de stat a Grupului Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, deținut de Viorel Micula și Ioan Micula! Economia românească...

  • Protest inedit al polițiștilor, începând de luni ( 10 Ianuarie 2021 )

    Nemulțumirile polițiștilor, bucuria șoferilor și pietonilor! De luni, polițiștii nu vor mai da amenzi pentru traversare neregulamentară, lipsa centurii de siguranță sau vorbitul la telefon în timpul deplasării cu mașina.

  • Brazi amplasați sub formă de inimă, în fața Spitalului „Gavril Curteanu” din Oradea ( 22 Decembrie 2020 )

    Eveniment în spiritul sărbătorilor de iarnă, organizat de Asociația "Sănătatea ta" din Oradea în fața Spitalului Municipal „Gavril Curteanu”, unitate sanitară suport COVID-19. În acel loc au fost amplasați, în formă de inimă...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2