Date companie
 
 
 
 

Sălile in care se va da examenul de bacalaureat, supravegheate cu camere video

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : video, examen, bacalaureat, camere, supraveghere, sali
 

Securitate maximă, la bacalaureat! Toate sălile care vor găzdui probe la examenul de maturitate vor fi monitorizate cu ajutorul camerelor video. În județul Argeș, candidații vor fi supravegheați cu 366 de astfel de dispozitive. Liceul Astra din Pitești se numără printre unitățile norocoase, în condițiile în care conducerea școlii cumpărase deja 16 camere video, pentru curtea și culoarele instituției.

EMILIAN POPESCU, director, Liceul Astra Pitesti "Pentru orice eventualitate, ca să nu existe dubii legate de legalitatea și corectitudinea examenelor, sunt binevenite și aceste camere, care noi le-am preluat din sistemul de supraveghere video a unitãții."

Unele școli, însă, nu au avut bani în buget, așa că au apelat la fonduri proprii sau la sponsorizări.

GABRIEL BRATU, I.S.J. Arges "Cheltuielile vor fi acoperite de fiecare unitate școlarã, fie din venituri proprii, fie de la serii anterioare, și vor fi camere web conectate la unitãți la calcultoare care deja existã în unitatea școlarã. Efortul, în ghilimele, se va reduce la câteva sute de lei de fiecare unitate școlarã."

Inspectorii școlari argeșeni au verificat cu minuțiozitate modul de montare a camerelor și calitatea imaginilor oferite, astfel încât toată operațiunea să fie gata până luni. În centrele în care acest lucru nu va fi posibil, nu se va mai organiza examenul de bacalaureat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2