Date companie
 
 
 
 

Salonul Nautic Internațional, la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : international, Romexpo, ambarcatiuni, salon, nautic
 

Iubitorii de sporturi nautice pot admira cele mai noi modele de ambarcațiuni, la Salonul Nautic Internațional din Capitală. Caiace, canoe, motoare, plăci de surf, echipamente de orientare, comunicare și control - oferta este extrem de variată. Evenimentul oferă posibilitatea celor ce îndrăgesc sporturile nautice să se pregătească din timp de sezonul estival.

IONUȚ TUDOSE, organizator "Încercăm de mulți ani sa reunim două hobby-uri inedite, respectiv pasionaților de ambarcațiuni și pasionaților de rulote și autorulote."

Vizitatorii pot admira sau achiziționa ambarcațiuni de diferite tipuri și mărimi.

ANA IACUB, reporter "Aceasta ambarcațiune este modelul prototip pentru barca de transport persoane, în număr de 10-13 persoane. Prețul pentru o astfel de barca este de Cca 13.600 de euro. Ea are 8 m in lungime, 2, 5 m in lățime și cântărește 1 tonă. Barca poate fi utilizată pe Dunăre și în Deltă."

OTILIA PAVĂL, consilier vânzări ambarcațiuni “E o lansare. Marți am scos din fabrică ambarcațiuni de un model de genul acesta. În rest, cei pasionați de agrement, familii cu copii pot găsi ce doresc. Prețurile variază de la 700 de euro și 700 de mii de euro.”

EMILIAN AVRAMESCU, director de vânzări ambarcațiuni “Bărcile de acest tip se folosesc pentru turiști.”

Nu au lipsit nici ofertele pentru cursuri de navigație, kite-surf, windsurf și scufundări sau ofertele de yacht charter.

CORINA DRUGAN, director, școală de yachting  "Oferim cursuri și pentru ambarcațiuni cu motor și pentru ambarcațiuni cu vele. Costă 270 de euro plus TVA."

Salonul Nautic Internațional, ajuns la cea de-a 11 ediție, reunește 52 de expozanți din țară și din străinătate. Expoziția poate fi vizitată până pe 31 martie, la Romexpo.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2