Date companie
 
 
 
 

Salvat din colții câinilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salvare, caprior, pescar
 

Un pescar amator a salvat un pui de căprioară din colții câinilor! S-a întâmplat la Săcel, în judetul Sibiu, unde omul l-a găsit mai mult mort decât viu. Căpriorul a fost încolțit de o haită de câini și doar o minune a făcut ca pescarul să treaca prin acea zonă și să auda totul. L-a luat acasă, iar după două săptămâni, puiul s-a refăcut complet și a fost dus la Gradina Zoologică, unde se bucura de toata atenția îngrijitorilor.

VOX: "A fost salvat de niște binevoitori de la moarte, dar datorită faptului că nu aveau condiții, am fost solicitat pentru a oferi condiții mai bune și o șansă la viața puiului de căprioară."

Acum, puiul de căprioara este cel mai jucăus locuitor de la Zoo. Și-a făcut deja prieteni: o altă căprioară și câțiva iepuri.

VOX: "Are și prieteni și totdeauna când vin, că noi suntem de la Timișoara, întotdeauna venim și admiram ceea ce fac acești oameni minunați."

Căpriorul va primi în curând și un nume.

VOX: "Putem să-i spunem inițial Bambi, numai că vom lansa întrebarea pe facebook, adresata copilașilor, ce nume doriți să poarte noul locatar al gradinei zoologice de la Sibiu."

Puiul de căprioară a fost cazat într-un spațiu de câteva sute de metri pătrați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fata care a sunat la Telefonul Copilului, salvată de la sinucidere ( 13 Septembrie 2019 )

  Operațiune de salvare la limită, în București! O fată în vârstă de 17 ani a sunat la Telefonul Copilului și a anunțat că se sinucide, din cauză că nu mai suportă abuzurile tatălui vitreg. Ea nu le-a oferit operatorilor liniei telefonice...

 • Aplicația Sea Status te ferește de pericolele mării ( 20 Iulie 2019 )

  A fost lansată o aplicație care te salvează de la înec! Sea Status, platforma online lansată de Asociația Națională a Scafandrilor Profeșioniști și a Salvamarilor din România, este un instrument de ajutor pentru turiștii aflați pe litoral.

 • Pescar înecat în apele Mureșului, la Reghin ( 9 Iunie 2019 )

  Caz dramatic, în Reghin! Un bărbat în vârstă de 63 de ani, plecat la pescuit în urmă cu o zi, a fost găsit înecat în râul Mureș. Poliția din Reghin a fost alertată de un bărbat, prieten cu pescarul. Acesta le-a spus polițiștilor...

 • Salvamontiștii, pregătiți să intervină de sărbători ( 23 Decembrie 2017 )

  Peste 500 de salvamontiști, pregătiți să intervină în perioada sărbătorilor de iarnă! Potrivit Salvamont România, începe, practic, vârful de sezon turistic de iarnă, deoarece copiii au intrat în vacanță, iar turiștii se pregătesc...

 • Misiune de salvare pe Masivul Postăvaru ( 19 Decembrie 2017 )

  Misiune de salvare în zona Cabanei Postăvaru! Salvamontiștii din Poiana Brașov au intervenit, aseară, pentru evacuarea a doi instructori de schi și a opt copii cu vârste între 6 și 9 ani, - care nu mai puteau coborî de...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2