Date companie
 
 
 
 

Sanse pentru tineri in Bihor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Februarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, locuri de munca, investitii, Ambasadorul Suediei
 

Investitiile in zonele defavorizate pot reprezenta o solutie pentru redresarea economiei. Astfel se creeaza noi locuri de munca si oportunitati pentru tineri. Este cazul investitiilor de la Grădinari, Sudrigiu, Rieni și Ștei din județul Bihor, vizitate de Ambasadorul Suediei, Anders Bengtcen. Excelenta Sa a fost insotit, in timpul vizitei pe platformele industriale de oamenii de afaceri Ioan și Viorel Micula, si a putut lua contact cu potentialul acestei zone.

E.S. ANDERS BENGTCEN, ambasadorul Suediei la Bucuresti: " Am fost foarte impresionat astazi sa vad ca fabricile si facilitatile de aici. Am realizat ca facilitatile de aici ofera importante facilitati pentru locurile de munca din aceasta regiune si am vazut potentialul de a creste aceste investitii si de a crea si mai multe locuri de munca."

Cei doi investitori, frații Ioan și Viorel Micula au subliniat sprijinul acordat de ambasada Suediei la București.

E.S. ANDERS BENGTCEN, ambasadorul Suediei la Bucuresti: " Sunt foarte mandru sa vad ca doi cetateni suedezi au facut minuni pentru dezvoltarea acestei regiuni. Va doresc succes in viitor."

Astfel de investitii reprezinta un bun exemplu de promovare a intereselor transfrontaliere, prin integrarea unor tehnologii din țările europene. Ambasadorul Suediei, Anders Bengten a mai precizat ca este important sa nu se schimbe din mers regulile jocului, pentru ca astfel de initiative ce ajuta economia sa poata continua.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2