Date companie
 
 
 
 

"Saptamana bunicilor", in sectorul trei din Bucuresti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacol, eveniment, Saptamana Buncilor
 

Saptamana bunicilor se bucura de tot mai mult succes in sectorul trei al capitalei. In cea de a treia zi a evenimentului, responsabili de bunadispozitia seniorilor au fost trei mari artisti consacrati ai scenei si muzicii romanesti: renumitul actor Eusebiu Stefanescu, marea doamna a teatrului romanesc Tamara Buciuceanu si indragitul solist de muzica populara Gheorghe Turda.

EUSEBIU STEFANESCU, actor: "A fost pentru mine o intalnire deosebita pentru ca publicul este foarte sensibil spunem ca simtim o sala ca asta ca publicul are talent"

GHEORGHE TURDA, interpret muzica populara: " Este o initiativa bine gandita, artistica de Ioana Bogdan si Cornel Diaconu, regizorul este un lucru extraordinar pentru varsta a treia"

CORNEL DIACONU, producator Saptamana Bunicilor: "Au regasit cei care au venit pana acum renasterea unei traditii, o traditie inceputa in anul 2000 si iata ca datorita primariei sectorului 3 aceasta traditie care a fost un mare succes atunci, a fost reluata."

VOX: "Este o initiativa demna de laudat, avem posibilitatea sa ne cunoastem intre noi bunicii."

LAVINIA SANDRU, director artistic eveniment: "Suntem in a treia zi a saptamanii bunicilor, tot mai multa lume la clubul bunicilor tot mai multi doritori pentru spectacolele de teatru pentru spectacole care au loc la sediile teatrelor din Bucuresti si aici

De asemenea, sunt programate o serie de activități menite să antreneze bunicii, dintre care amintim: „Master Chef Bunica” o expoziție gastronomică pe toate gusturile, unde se pot gasi de la murături la zacuscă și dulcețuri, concursurile „Tunelul Timpului” cu Mariana Pachis, „Călătoriile din fotoliu” cu Ioana Bogdan și „Școala bunicilor”. Balul Bunicilor va fi punctul culminat al evenimentului în cadrul căruia se va desfășura maratonul dansului și vor fi desemnați regele și regina balului. Tot atunci va fi nominalizat Consiliul Seniorilor din Sectorul 3.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • ”D'ale carnavalului”, la Teatrul ”Masca” ( 2 Noiembrie 2019 )

  Premieră de zile mari, la Teatrul Masca! Piesa de comedie „D’ale carnavalului”, de referință în creația lui Ion Luca Caragiale, este pusă în scenă în mod inedit, la Teatrul Masca, în regia lui Mihai Mălaimare.

 • Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu, pe aceeași scenă ( 24 Septembrie 2019 )

  Spectacol de excepție aseară în Capitală! Îndrăgiții Vasile Șeicaru, Victor Socaciu și Ducu Bertzi, trei dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică folk din România, au concertat la Teatrul Național.

 • Fotbal și muzică bună, alături de echipa Național FM ( 1 Septembrie 2019 )

  Distracție la cote maxime la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Trupa Alb Negru, împreună cu Ralflo și Rareș, Mattyas, Kamara dar și simbolul muzicii latino din România, Pepe au umplut scena cu voie bună și distracție.

 • Elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din București au sărbătorit Centenarul în avans ( 30 Noiembrie 2018 )

  Elevii școlii gimnaziale 59 din capitală au sărbătorit în avans ziua națională a României. Îmbrăcați în costume populare românești, copiii au participat la un concurs de desen, au cântat și au dansat.

 • Zilele Bucureștiului, în desfășurare ( 21 Septembrie 2018 )

  Weekend de excepție pentru bucureșteni! Evenimentul de celebrare a zilelor Municipiului București a început în această după amiază, în Piața Constituției și va ține până duminică. În această seară, bucureștenii se pot bucura...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2