Date companie
 
 
 
 

Sarbatoarea Stelei, fara Becali

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : steaua, ghencea
 

De la sărbătoarea campionilor din Ghencea a lipsit chiar finanțatorul echipei, Gigi Becali, aflat după gratii la Penitenciarul Rahova. În ziua în care Steaua a marcat titlul cu numărul 24, omul de afaceri a fost vizitat de finul său, Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo.

AMBIANȚĂ Borcea plecare

Gigi Becali și-a chemat apoi avocatul pentru a discuta despre soluțiile pe care le are pentru a ieși mai repede din închisoare.

BOGDAN VLAD, avocatul lui Gigi Becali: "-Domnul Becali a spus (...) în sala de judecată că 20 de cãlugãri de la muntele Athos ar vrea sã facã acea cerere de grațiere. Știe cumva, ceva în sensul acesta? -Nu cunosc nimic, dar mi-a spus și mie, înainte s-o spunã în instanță, cã s-ar intenționa ca un numãr de 20 de cãlugãri sã vinã. Nu știu dacã pentru grațiere, dar, oricum, sã se deplaseze aici și sã formăm NU INTELEG AICI de ajutor pentru domnul Becali."

Cazul Becali a fost discutat și în Parlament. Comisia Juridică a luat act de condamnarea la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de trenuri cu ministerul Apărării Naționale și a dispus încetarea mandatului finanțatorului Stelei.

AMBIANȚĂ: ''Hotărârile judecătorești se execută, nu se discută, așa că luăm act de încetarea mandatului colegului nostru Becali.''

CIPRIAN NICA, deputat PSD: ''Mie, perosnal, datorită comportamentului deosebit pe care l-a avut Gigi Becali în comisie, nu pot să spun decât că îmi pare rău pentru ce se întamplă.''

VASILE VARGA, deputat PNL: "Gigi Becali a fost colegul nostru, a fost cel care nu a creat niciun fel de problemă, regret nespus și sunt alături e familia lui.''

Jucătorii și staff-ul campionaei nu au uitat de cel care a fost mereu alături de Steaua.

PAUL PÂRVULESCU, ''Steaua'' București: ''V-ați fi dorit să fie și Gigi alături de voi? Cu siguranță, ăsta este cel mai mare regret al nostru, că nu putem să-l avem alături pe patronul nostru."

MIHAI STOICA, manager ''Steaua'' București: "E cel mai mare of pe care îl avem și, din nefericire, nu putem să facem nimic, dar eu sper ca sa se faca dreptate. Era cu sufletul alături de băieți și de noi toți."

Săptămâna viitoare, pe 4 iunie, Gigi Becali va afla dacă pedeapsa i se mărește. Și asta pentru că magistrații Curții Supreme au rămas în pronunțare în dosarul ''Valiza''.


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Adrian Năstase, la judecată cu Iohannis și Orban ( 14 Mai 2020 )

  Nemulțumit că i s-a retras Steaua României, Adrian Năstase i-a chemat în judecată pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Fostul politician a deschis un proces la Curtea de Apel București și cere judecătorilor să anuleze...

 • Pregătiri intense în București, pentru Euro 2020 ( 13 Septembrie 2019 )

  Mai sunt doar 10 luni până la startul Campionatului European de fotbal Euro 2020. Autoritățile locale continuă modernizarea și reabilitarea străzilor din zona Arenei Naționale, stadion care va găzdui 4 dintre meciurile acestei importante...

 • Simona Halep, decorată cu Ordinul Național "Steaua României" în grad de cavaler ( 30 Iulie 2019 )

  Simona Halep a primit cea mai înaltă distincție acordată de statul român! Președintele Klaus Iohannis i-a acordat campioanei de la Wimbledon, Ordinul Național "Steaua României" în grad de cavaler, pentru succesul răsunător obținut...

 • Investiții pentru Prelungirea Ghencea ( 26 Septembrie 2018 )

  Consiliul General al Municipiului București a aprobat proiectul de hotărâre privind investiția de aproape 559 de milioane de lei pentru lucrările la infrastructura din Prelungirea Ghencea. 

 • Protest la limita răbdării, la Domnești ( 9 Iunie 2018 )

  Protest la limita răbdării, la margine de București! Sute de oameni au ieșit, astăzi, în stradă, pentru a protesta față de problemele privind infrastructura de transport din zona Prelungirea Ghencea și lucrările de la Pasajul Domnești.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2