Date companie
 
 
 
 

Șase copii și o femeie gravidă au ajuns în stare gravă la spital dupa ce au mâncat capșuni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : intoxicati, capsuni
 

Șase copii și o femeie gravidă au ajuns în stare gravă la spital dupa ce au mâncat capșuni. Medicii i-au internat pentru ca aveau simptome de toxiinfecție alimentară, iar familiile susțin că fructele au fost cumpărate.

VOX: Dar ce au mâncat?Capșuni. De unde le-ați luat? Din piață. După ce au mâncat căpșuni ce au simțit cu voma, tot vomau.

VOX:Ce s-a intamplat? Am cumparat niște căpșuni și le-a spalat și fața dupa două ore dupa ce a mâncat are boală, temperatură și diaree incontinuu.

La spital a ajuns si o femeie însarcinata în șapte luni împreuna cu fetița de doi ani și jumatate. Femeia susține ca a cumparat fructele dintr-o piața din oraș.


VOX: Cați ani are copilul? Doi ani și 7 luni.Și mai am o fetiță mai mare acasa care a mancat și ea și i-a fost rău și mie la fel ca de-asta am și ajuns în spital.

LIVIU CÂRLAN, șef UPU Suceava: Diagniostic de toxiinfectie alimentara in ruma investigatiilor se decide transferul la boli infectioase.

Pacienții vor fi supuși mai multor investigații pentru a se stabili cu exactitate de la ce li s-a facut rău.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Trei copii au murit intoxicați cu fum ( 23 Decembrie 2018 )

  Tragedie în localitatea Archita din județul Mureș! Trei copii au murit intoxicați cu fum, în urma incendiului care le-a mistuit casa. Focul a izbucnit astăzi, la prânz, și a cuprins cu repeziciune întreaga locuință. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

 • Locuri de muncă vacante, în Spațiul Economic European ( 27 Septembrie 2018 )

  Peste 2.000 de locuri de muncă sunt disponibile în Spațiul Economic European! Anunțul a fost făcut de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cele mai multe oferte de angajare sunt în Spania, unde se caută...

 • Doi tineri, intoxicați cu monoxid de carbon ( 10 Aprilie 2018 )

  Tragedie cumplită în orașul Plopeni, din județul Prahova! Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în casă, intoxicat cu monoxid de carbon. Iubita lui, în vârstă de 17 ani, a fost găsită leșinată și a fost dusă la spital. Cei doi și-au petrecut noaptea împreună, în apartamentul tânărului, și s-au încălzit la un convector cu gaze. Spre dimineață, cu ultimele puteri, fata și-a sunat mama să vină să o salveze. Din nefericire, băiatul era decedat la sosirea medicilor de la Ambulanța Prahova.

 • Un bărbat a murit și soția sa e în comă după intoxicație cu monoxid de carbon ( 15 Octombrie 2017 )

  Tragedie într-o familie din Lelești, județul Gorj! Un bărbat de 79 de ani a fost găsit mort în casă, iar soția lui de 74 de ani se zbate între viața și moarte la spital. Vecinii i-au găsit în casă după ce nu i-au văzut timp de două zile. Cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o soba defectă.

 • O mamă și copilașul ei de 7 ani au murit intoxicați cu monoxid de carbon ( 8 Octombrie 2017 )

  Sfârșit tragic pentru o femeie și copilașul ei de șapte ani. Au murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon, în locuința lor din Curtea de Argeș. Tatăl, mama și copilul cel mic al acestora au mers la culcare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2