Date companie
 
 
 
 

Scandal de proporții la procesul lui Cristian Cioacă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, judecatoare, proces, cioaca, avocata, recuzare
 

Scandal de proporții, joi, la procesul lui Cristian Cioacã. Avocata familiei Elodiei a cerut recuzarea judecãtoarei, pe motiv cã aceasta nu poate fi obiectivă, întrucât este vecină cu Cioacă. Solicitarea a fost, însă, respinsă, iar avocata familiei Ghinescu a fost amendată cu 500 de lei pentru scandalul provocat.

CRINA RADU, avocata familiei Ghinescu "Chiar astăzi pe holul instanței era o persoană lângă mine, un domn care locuia în cartierul Banat și spunea că toată lumea de acolo știe că dumnealor au fost colegi și vecini și că se cunosc. Modul în care doamna a condus ședința de judecată, modul în care a formulat întrebările la anumiți martori din dosar, am cerut audierea ședințelor de judecată."

Avocata familiei Elodiei a spus cã se gândește sã cearã strãmutarea procesului și îl acuzã pe Cioacã cã nu respectã condițiile eliberãrii sub control judiciar. Polițistul ar fi dat în presã informații confidențiale din dosar.

CRINA RADU, avocata familiei Ghinescu "Doar Cioacă a formulat cerere de copiere a acestui raport din dosar, doar dumnealui se știe că are legatură cu acest ziar de casă. "

În plus, polițistul riscã sã rãmânã fãrã avocata care l-a scos de dupã gratii. Aceasta nu a fost prezentã la proces, iar dacă va lipsi și la următorul termen, Cioacă ar putea primi un avocat din oficiu.

AMBIANȚĂ "Acum va fi numit un avocat din oficiu. Vă îngrijorează situația?

Procesul a fost amânat pentru data de 25 martie, atunci când va fi audiat și ultimul martor din dosar, și, anume, fratele Elodiei Ghinescu.

AMBIANȚĂ "Domnule Cioacă, ce speranțe aveți? Sperati la o achitare?"

Cristian Cioacã a fost condamnat de instanța de fond la 22 de ani de închisoare pentru omor calificat și profanare de morminte, sub acuzația că și-a ucis soția, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007. Sentința a fost atacată cu recurs atât de procurori, cât și de familia Elodiei, care s-a constituit ca parte civilă în dosar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Protest Greenpeace pentru Roșia Montană, în Piața Victoriei ( 7 Iulie 2021 )

  Protest, la ușa Guvernului! Membrii organizației de mediu Greenpeace au protestat, miercuri, în Piața Victoriei, față de posibila retragere a dosarului de înscriere în Patrimoniul UNESCO a sitului Roșia Montană.

 • Tatăl Luizei Melencu, răpus de durere ( 2 Decembrie 2020 )

  O nou motiv de tristețe în una dintre familiile implicate în cazul „Caracal”. Tatăl Luizei Melencu a decedat în urma unui infarct miocardic. Potrivit rudelor, Claudiu Melencu avea mai multe probleme medicale...

 • Scandal la Sf. Parascheva ( 14 Octombrie 2020 )

  Incidente la Iași, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Unii credincioși i-au îmbrâncit și bruscat pe membrii forțelor de ordine și au încercat să ajungă în apropierea raclei cu moaște, care a fost scoasă în curtea Catedralei Mitropolitane.

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2