Date companie
 
 
 
 

Scandal la Buzău, unde un proprietar de mall a blocat un drum de acces către terenurile agricole din zonă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iunie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, drum, primarie, politie, mall, terenuri, proprietar, Judecatorie, acces
 

Scandal monstru la Buzău, după ce proprietarul unui mall a blocat drumul de acces spre mai multe terenuri agricole din zonă. Proprietarii terenurilor au cerut ajutorul poliției, dar degeaba!

AMBIANȚĂ "- Avem un drum blocat, aici, în spatele mall-ului. - Cine să blocheze? - Patronul de la mall-ul. Simplu, a ridicat un gard din beton de vreo 2 metri, gros de juma de metru, cu structura armata!"

De trei ori au cerut proprietarii terenurilor agricole din cartierul Orizontului sprijinul polițiștilor ca să le asigure accesul către pământurile lor.

VOX "Într-o după-amiază a venit. Iesiți afară, că închidem aici. Am ramas și noi surprinși, că avem documente."

VOX "L-au închis abuziv, cu toate că le-am spus că avem documentele necesare legale cu schițe și desene și tot ce trebuie, prin care atestă că drumul nostru și calea de acces este delimitată frumos."

Oamenii spun că au făcut sesizări peste sesizări, dar nimeni nu i-a luat în seamă. Mai mult, cred ca reprezentanții primăriei buzoiene s-au înțeles cu patronul mall-ului, pentru că a închiriat în centrul comercial un sediu pentru Judecătoria Buzău.

VOX "Zvonuri circulă că ar fi o înțelegere între fostul primar și Gagu, ca pe urmă să ia lucrurile pe te miri ce!"

VOX "- A venit noul patron și ne-a îngrădit accesul la toți. Dacă am discutat cu dânsul, ne-a spus asa, că putem să ne judecam cu el, că doar coboară 5 miutne în sala de ședință și o rezolva. - Deci, v-a dat de înțeles... - Da, că legea nu ține cu noi, ține cu oamenii care au bani."

Primarul interimar al orașului Buzău susține că problema este destul de complicată.

FĂNICĂ BÎRLA, primar interimar, Buzău "Din punct de vedere legal, singura soluție este instanța, dar vedeti ca instanta este cea care trebuie să dea acceptul să se circule pe acolo, dar instanța face chiar acolo în mall și este un fel de conflict de interese."

Potrivit R/News, omul de afaceri care deține mall-ul nu a putut fi contactat pentru a-și exprima punctul de vedere cu privire la această situație.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Polițiștii români, în topul corupților din U.E. ( 21 Iunie 2021 )

  Poliția din România este a doua cea mai coruptă din Uniunea Europeană. Cel puțin așa arată un studiu realizat de organizația nonguvernamentală Transparency International. În general, un român...

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 • În pregătire, majorarea taxelor cu până la 500%, pentru clădirile și terenurile neîngrijite din Sectorul 6 ( 16 Februarie 2021 )

  Lăsarea în paragină a clădirilor și terenurilor ar putea fi taxată drastic în Sectorul 6 al Capitalei. Consiliul Local Sector 6 va dezbate, joi, un proiect de hotărâre privind majorarea cu până la 500% a impozitului...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2