Date companie
 
 
 
 

Scandal la Buzău, unde un proprietar de mall a blocat un drum de acces către terenurile agricole din zonă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iunie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, drum, primarie, politie, mall, terenuri, proprietar, Judecatorie, acces
 

Scandal monstru la Buzău, după ce proprietarul unui mall a blocat drumul de acces spre mai multe terenuri agricole din zonă. Proprietarii terenurilor au cerut ajutorul poliției, dar degeaba!

AMBIANȚĂ "- Avem un drum blocat, aici, în spatele mall-ului. - Cine să blocheze? - Patronul de la mall-ul. Simplu, a ridicat un gard din beton de vreo 2 metri, gros de juma de metru, cu structura armata!"

De trei ori au cerut proprietarii terenurilor agricole din cartierul Orizontului sprijinul polițiștilor ca să le asigure accesul către pământurile lor.

VOX "Într-o după-amiază a venit. Iesiți afară, că închidem aici. Am ramas și noi surprinși, că avem documente."

VOX "L-au închis abuziv, cu toate că le-am spus că avem documentele necesare legale cu schițe și desene și tot ce trebuie, prin care atestă că drumul nostru și calea de acces este delimitată frumos."

Oamenii spun că au făcut sesizări peste sesizări, dar nimeni nu i-a luat în seamă. Mai mult, cred ca reprezentanții primăriei buzoiene s-au înțeles cu patronul mall-ului, pentru că a închiriat în centrul comercial un sediu pentru Judecătoria Buzău.

VOX "Zvonuri circulă că ar fi o înțelegere între fostul primar și Gagu, ca pe urmă să ia lucrurile pe te miri ce!"

VOX "- A venit noul patron și ne-a îngrădit accesul la toți. Dacă am discutat cu dânsul, ne-a spus asa, că putem să ne judecam cu el, că doar coboară 5 miutne în sala de ședință și o rezolva. - Deci, v-a dat de înțeles... - Da, că legea nu ține cu noi, ține cu oamenii care au bani."

Primarul interimar al orașului Buzău susține că problema este destul de complicată.

FĂNICĂ BÎRLA, primar interimar, Buzău "Din punct de vedere legal, singura soluție este instanța, dar vedeti ca instanta este cea care trebuie să dea acceptul să se circule pe acolo, dar instanța face chiar acolo în mall și este un fel de conflict de interese."

Potrivit R/News, omul de afaceri care deține mall-ul nu a putut fi contactat pentru a-și exprima punctul de vedere cu privire la această situație.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amenzi aspre, pentru ambrozie ( 26 August 2020 )

  În ciuda faptului că proprietarii de terenuri au fost somati să elimine ambrozia, Poliția Locală a descoperit zeci de terenuri năpădite de această plantă, în Capitală, în urma unor acțiuni de control din ultima perioadă.

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 • Tudor-Tim Ionescu și pasiunea pentru animale ( 15 August 2020 )

  Pasivitatea este de multe ori una din principalele probleme ale societății actuale. Tudor Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului București și candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 a decis să nu asiste pasiv în urma sesizării unor cetățeni din cartierul Militari. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2