Date companie
 
 
 
 

Scandal mai vechi între două familii din județul Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, agresor, topor
 

La spital, după ce și-a atacat rivalul. Un bărbat a sărit la bătaie cu toporul și a distrus mașina în care se afla un bărbat cu care avea o altercație mai veche, și soția acestuia. Oamenii povestesc că doi indivizii au sărit asupra lor cu parul și cu topoarele. Victimele au încercat să scape, dar agresorii le-au distrus mașina. În harababura produsă, agresorul a fost cel care s-a rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

VOX: "Unu cu un par în mână, unu cu toporul ca ne omoară... că se răzbună să nu mai stăm aici. Cu toporul a dat așa ...eu am început să țip." 

VOX: ”Prima dată a sărit la mine mi-a spart geamul cu pumnul. Mi-a dat un pumn în cap că a fost jumătate deschis apoi a băgat pumnul mai jos și a spart geamul. A fost pe mijlocul drumului cu toporul ridicat. A vrut să mă omoare.” 

Vecinii spun că nu este prima oară când se întamplă asemenea incidente. Scandalul dintre cele două familii este vechi. 

VOX, vecin: ”Și vine soțul și-mi spune intră în casa, intră în casă că se ceartă...Am intrat în casă cu copiii de frică.” 

În timpul scandalului, chiar agresorul a fost cel care s-a rănit și a trebuit dus la spital. Bărbatul s-a tăiat la mână în geamul mașinii. Poliția a deschis un dosar penal pentru distrugere. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2