Date companie
 
 
 
 

Schimbări pentru eco-vouchere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iulie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primarie, vouchere
 

Eco-voucherele de 9.000 de lei, oferite de Primăria Capitalei pentru achiziționarea de mașini mai puțin poluante, pot fi folosite și pentru cumpărarea de electronice și electrocasnice. Municipalitatea a admis un amendament, pentru ca cele 5.000 de eco-vouchere să fie folosite și pentru achiziționarea de obiecte de uz casnic, cu scopul de a reduce poluarea. Prin proiect se urmărește, în schimbul predării spre casare a unei mașini vechi, acordarea unor eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei fiecare, pentru achiziționarea unui autovehicul nou Euro 6, non-diesel sau electrice. Pentru început, vor fi acordate 5.000 de astfel de vouchere. Beneficiarii pot fi persoane fizice sau juridice de drept privat, cu domiciliul sau reședința în Capitală. Voucherul de 9.000 de lei oferit de Primăria Capitalei nu se cumulează cu tichetul Rabla.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Gabriela Firea susține că este pregătită de luptă pentru Primăria Capitalei ( 2 Ianuarie 2020 )

  Gabriela Firea a anunțat că va candida la alegerile locale pentru un un nou mandat de primar al Capitalei. Aceasta a precizat că se așteaptă ca 2020 să fie un an greu, dar că este „pregătită de luptă”. 

 • A treia sesiune a programului ”Rabla electrocasnice”, operațională ( 15 Iulie 2019 )

  A început cea de-a treia sesiune a programului "Rabla pentru electrocasnice"! Administrația Fondului pentru Mediu pune la dispoziția persoanelor fizice aproximativ 20 milioane lei, pentru noi înscrieri în cadrul programului.

 • Calcule pentru alegeri ( 2 Iunie 2019 )

  Rareș Bogdan ar putea fi candidatul PNL pentru Primăria Capitalei! Potrivit unor surse citate de Medifax, Rareș Bogdan, cel care a deschis lista PNL la europarlamentare, ar putea fi susținut pentru funcția de primar general al Capitalei, la alegerile locale de anul viitor. 

 • Minerii din Oltenia protestează în subteran ( 13 Ianuarie 2019 )

  Protest în subteran! Sute de mineri de la carierele Roșiuța, Jilț Nord și Jilț Sud, din cadrul Societății Complexul Energetic Oltenia, au întrerupt lucrul. Angajații de la Cariera Roșiuța, care au intrat în schimbul trei, s-au alăturat, aseară, grevei...

 • 40 de autobuze, în București ( 22 Noiembrie 2018 )

  Autobuze cu internet și prize USB în București! Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că 40 de autobuze noi au ajuns în Capitală, iar până la sfârșitul lunii vor mai veni încă 60.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2