Date companie
 
 
 
 

Școală de bone, pentru bunicile și studentele dintr-o localitate din județul Arad

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, copil, protectia, bona, cursuri, bunici, directia, comuna, studente, buteni
 

Meseria de bonă le atrage ca un magnet, atât pe bunici, cât și pe studentele care vor să se poată susține singure pe perioada studiilor! Zeci de femei, din comuna arădeană Buteni, s-au înscris la cursurile gratuite de baby sitter, organizate în colaborare cu Direcția pentru Protecția Copilului Arad. Locurile au fost ocupate încă din prima zi.

AMBIANȚĂ "Haideți înăuntru! Mă bucur că sunteți într-un număr atât de mare! Începem înscrierile la școala de bone."

VOX "- Credeți că acum sunt alte vremuri? - Sigur! Sunt multe schimbate de când am fost eu copil, de când a fost copilul meu copil. E schimbat și trebuie să știm mai mult."

Cele 28 de locuri au fost ocupate imediat. S-au înscris studente, dar și femei de peste 60 de ani.

VOX "În primul rând, să-mi îngrijesc copiii când va fi nevoie, să am grijă de ei sau posibil pe viitor să-mi găsesc ceva de muncă în domeniul ăsta."

VOX "- Te-ai gândit sã mergi în străinătate ca bonă? - Deocamdată, nu!"

AMBIANȚĂ "În primul rând, ca mamă, o să învăț mult mai bine să-mi dau seama despre ceea ce ei gândesc. Ca să pot să fiu mai mult ca o prietenă decât ca mamă. Să pot să-i ajut în ceea ce ei își doresc și, în al doilea rând, și pentru un loc de muncă."

IULIA SÂRBU, coordonator proiect "Este o oportunitate să înveți bona cum să reacționeze când copilul îi face o criză în magazin că nu i-a luat jucăria preferată, deși nu are bani decât de lapte."

Cursurile durează câteva săptămâni, iar diplomele acordate la final sunt recunoscute în străinătate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2