Date companie
 
 
 
 

Scriitorul și scenaristul Răsvan Popescu a lansat volumul de poezii „Pisici pe acoperiș”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gaudeamus, Popescu, acoperis, pisici, poezii, rasvan
 

Scriitorul Răsvan Popescu și-a lansat primul volum de poezii, institulat „Pisici pe acoperiș”, la Târgul de Carte Gaudeamus, organizat, anul acesta online.

prin tel: RĂSVAN POPESCU, scriitor și scenarist "Mă bucur că am reușit să lansez acest volum de poezie, "Pisici pe acoperiș", chiar în condițiile acestea vitrege de pandemie. Eu eram programat să fac lansarea la Târgul de Carte Gaudeamus, ca în fiecare toamnă. Condițiile ne-au obligat la această formă online, dar e bine și așa, pentru că, până la urmă, cititorul tot va ajunge la carte, dacă își dorește. Este o aventură pentru mine acest volum de poezie, în sensul că eu, până de curând, nu publicasem decât proză, roman, memorialistică, chiar și scenarii de film."

Răsvan Popescu mai spune că „Pisici pe acoperiș” este un volum pentru oameni maturi, care pot înțelege epoca pe care o traversăm. El este de părere că oamenilor le plac pisicile, iar titlul are rolul de a-i atrage pe cititori. Scriitorul a mărturisit că se mai gândește la un proiect referitor la realizarea celui de-al optulea film din palmares. Răsvan Popescu a mai publicat proză scurtă, jurnale și memorialistică. El este și scenarist de film.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2