Date companie
 
 
 
 

Se deschide Parcul Politehnicii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Mai 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Deschidere parc Politehnica
 

Parcul Politehnicii din Sectorul 6 al Capitalei se deschide din data de 2 iunie, după aproape doi ani. Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica au semnat un protocol în baza căruia se redă cetățenilor o adevărată oază de verdeață.

CIPRIAN CIUCU, primar, Sector 6

"Este efectiv campusul unei universități și de aceea este foarte important ca noi să respectăm regulamentul universității, acela care este, acesta nu este negociabil, ci este pur și simplu un regulament pe care și studenții trebuie să îl respecte și în ceea ce privește accesul și vizitatorii, locuitorii din Sectorul 6 trebuie să îl respecte."

Parcul Politehnicii va avea un program special pentru cetățenii care îi vor vizita.

MIHNEA COSTOIU, rector, Universitatea Politehnica București

"De luni până vineri între orele 06:00-08.00 și respectiv 17.00-22.00, sâmbătă și duminică între orele 06:00 dimineața și 22.00 seara, iar pe perioada vacanțelor intersemestriale și a vacanței de vară, de luni până duminică între 06:00 și 22:00."

Studenții și locuitorii Sectorului 6 sunt încântați că Parcul Politehnicii se redeschide.

"E în beneficiul nostru că se întâmplă atâtea chestii aici."

"E foarte frumos pentru că o să fie altă atmosferă aici. E foarte frumos să se plimbe studenții prin facultățile unde și învață."

"Este un parc frumos, merită vizitat și profitat cât mai mult de el, deci, cred că se vor bucura persoanele care locuiesc împrejurul Politehnicii, se vor bucura, de această ocazie. Vă place curtea Politehnicii și parcul? Da! S-a schimbat mult în ultimii ani."

Oamenii nu au voie să intre cu biciclete, trotinete, scutere, skateboard-uri și animale de companie în parc. Sunt interzise și adunările publice sau organizarea picnicurilor.


Se deschide Parcul Politehnicii

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2