Date companie
 
 
 
 

Self-service, în oficiile poștale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iulie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Posta Romana
 

Premieră, la Poșta Română! Conform comunicatului transmis miercuri, Poșta Română pune la dispoziție opțiunea de plată self-service, în subunități poștale din București. Terminalele de plată facilitează achitarea facturilor și a taxelor, fără a mai fi nevoie de interacțiunea directă a clienților cu angajații oficiilor poștale. Pot fi achitate serviciile a peste 200 de furnizori, inclusiv facturi de energie electrică, gaze, telefonie, internet, apă, rate la credite și diverse taxe și impozite, atât din București, cât și din întreaga țară. ”Terminalele de plată din oficiile poștale din București reduc semnificativ timpul de așteptare la ghișeu și marchează încă un pas în direcția digitalizării și modernizării companiei”, a declarat directorul general al Companiei Naționale ”Poșta Română”, Valentin Ștefan. Utilizarea terminalelor self-service este simplă. Clientul trebuie să scaneze codul de bare de pe factură și să urmeze instrucțiunile de pe ecran, iar meniul intuitiv este accesibil chiar și pentru cei fără experiență în tehnologie. Cine nu se descurcă, este ajutat de angajații Poștei. În paralel cu serviciile digitalizate, sunt disponibile opțiunile tradiționale de plată la ghișeu, inclusiv plata prin intermediul factorului poștal.


Self-service, în oficiile poștale

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Guvernul va face publică lista privatizărilor marilor companii ( 15 Februarie 2011 )

    Companiile de Căi Ferate, Poșta Română, Tarom sau Compania Națională a Huilei sunt doar câteva mari societăți pe care statul le-ar putea privatiza cu succes. Cel putin asa sustin specialiștii, care estimează că, din vânzarea acestor companii, autoritățile ar putea obține miliarde de euro.

  • DNA a finalizat ancheta în dosarul ''Poșta Română'' ( 18 Octombrie 2010 )

    DNA a finalizat ancheta în dosarul ''Poșta Română'', în care anchetatorii i-au pus sub acuzare, acum aproape trei ani, pe fostul ministru al Comunicațiilor, Zsolt Nagy, dar și pe cel al Justiției din acea vreme, Tudor Chiuariu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2