Date companie
 
 
 
 

Seniori de colecție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Decembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Gala Seniori de Colectie
 

Ediție memorabilă a galei ”Seniori de Colecție”, organizată, luni, în București, de Asociația ”Institutul Național pentru Îmbătrânire Activă”! Invitatul de onoare al evenimentului a fost nimeni altul decât celebrul medic Dumitru Constantin Dulcan. Sănătatea, vitalitatea, pofta de viață și dorința de a demonstra că vârsta este doar un număr s-au numărat printre aspectele abordate și explicate de profesorul Dulcan în discursul susținut în cadrul celei de-a V-a ediții a galei. În vârstă de 84 de ani, cu o carieră profesională strălucită și un palmares impresionant de titluri onorifice, care l-au făcut cunoscut în țară și în străinătate, Dumitru Constantin Dulcan le-a împărtășit seniorilor propriile amintiri și sfaturi pentru o bătrânețe liniștită, dar și o parte din cunoștințele acumulate de-a lungul timpului.

DUMITRU CONSTANTIN DULCAN, invitat de onoare ”Existența lumii se bazează pe două forțe, plusul și minusul. Și gândirea noastră, și cuvintele noastre sunt înregistrate tot pe aceste două registre, plus și minus. Dar noi nu înțelegeam, până la studiile astea, că anumite gânduri ale noastre pot să fie benefice sănătății noastre, longevității noastre, randamentului nostru, fericirii noastre, bucuriei noastre, și altele, dimpotrivă, sunt nocive pentru sănătate, ne scurtează viața, ne poate crea boli, cancer, moarte”.

Gala ”Seniori de Colecție” are scopul de a prezenta publicului marile personalități care au contribuit la promovarea și valorificarea imaginii României și care au influențat în bine generații întregi, indiferent de vârstă.

ALEXANDRA DOBRE, președinte, Asociația INIA ”Institutul pentru Îmbătrânire Activă, care, de vineri, este Institutul Național pentru Îmbătrânire Activă, a fost înființat, în anul 2020, din dorința de a fi mai aproape de seniorii noștri și de a le oferi momente de bucurie și de a-i încuraja să rămână activi în ceea ce înseamnă viața comunității din care au făcut parte și fac în continuare.”

La gala ”Seniori de Colecție” au participat peste 500 de persoane. Național TV este partener media al acestui proiect de suflet adresat seniorilor care doresc să își păstreze spiritul tânăr, indiferent de vârsta din buletin.


Seniori de colecție

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2