Date companie
 
 
 
 

Seri culturale în pridvorul bisericii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Seri culturale biserica
 

După o pauză de doi ani ca urmare a restricțiilor sanitare, Parohia Brâncuși din sectorul 6 al Capitalei reia tradiția serilor culturale. Reprezentațiile se desfășoară atât în interiorul bisericii cât și pe esplanada lăcașului de cult. Vineri, în prima seară a acestui important eveniment cultural au urcat pe scenă Corul Evia, care a interpretat piese atât din zona eclezială, cât și din sfera folclorului românesc.

AMBIANȚĂ COR EVIA 

COSTEL BURLACU, Protoiereul Protopopiatului Sector 6

 

"Premergător sărbătorii sfântului Ioan Rusul, ocrotitorul Sfânt lăcașului nostru sunt trei seri de bucurie duhovniceasă dar și de cultură, cultura din pridvorul bisericii. Serile culturale Credință și cultură sunt realizate de tineri absolvenți ai Universității naționale de muzică dar și studenți."

GEORGE VÂRBAN, tenor, corul Evia

"La inițiativa Parohiei Brâncuși, corul Evia este deja la cea de-a doua ediție a serilor culturale și organizând împreună acest eveniment ne-am gândit să facem și această seară de cor."

"Stau aici în apropiere și mi-a plăcut ideea de a se organiza un concert în aer liber."

"Ne-a fost atât de dor și suntem atât de fericiți că se întâmplă și se întâmplă în pace."

Manifestările culturale vor continua și sâmbătă seara seară când invitată specială va fi Orchestra Simfonică București, sub bagheta maestrului Alexandru Ilie, alături de soliști de renume. Virtuoșii artiști vor face o incursiune prin muzica „Micului Paris” cu piese celebre, precum: „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară”, „Mână birjar”, „Zaraza”, Trurli, Trurli”, „Iubesc femeia”, „Cine iubește și lasă” sau „Du-mă acasă, măi tramvai”. Duminică, de la ora 19.00, vă veți bucura de Gala de operetă și musical. În cadrul concertului vor fi interpretate arii și duete din operete și musical-uri celebre.


Seri culturale în pridvorul bisericii

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2