Date companie
 
 
 
 

Serie neagră pe șoselele din Vrancea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Iunie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, sofer
 

Accidente grave în județul Vrancea. Un bărbat din comuna Garoafa a fost ucis de un camion, care l-a lovit în plin în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

VOX: "A intrat în mașină efectiv, eu l-a văzut că alerga. Cam așa alerga, nu venea drept să traverseze. Am văzut cum l-a aruncat în spate."

VOX: "Eu eram pe partea aia, mă duceam acasă și el era pe partea aia. A trecut când a trecut mașina. Atunci a trecut și el de la jumătatea mașinii l-a lovit."

În urma impactului extrem de violent, omul a murit pe loc. Martorii au sunat la 112, iar echipajele de intervenție au ajuns în scurt timp la fața locului. Medicii nu au mai putut face, însă, nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Polițiștii fac acum cercetări în acest caz.

La Focșani, o femeie care a trecut strada neregulamentar a fost rănită grav de o mașină. Ea a fost dusă la spital cu traumatisme la cap.

VOX șofer: "M-am trezit cu ea în față. Dacă aveam 30 la oră. De aici domle, de aici a ieșit. Mi-a sărit deodată, m-am trezit cu ea în față."

Femeia tocmai ieșise de la serviciu, când s-a produs accidentul. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2