Date companie
 
 
 
 

Sile Cămătaru, dus la Poliția Capitalei, pentru audieri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : audieri, Sile Camataru
 

Interlopul Sile Cămătaru a fost dus la Poliția Capitalei, pentru audieri, după ce, vineri dimineață, oamenii legii au organizat descinderi la domiciliul acestuia, dar și la locotenenții lui și la cazinouri și hoteluri de lux din capitală. Potrivit oamenilor legii, rețeaua de proxeneți condusă de interlop avea cataloage cu fetele care se prostituau. Clienții își alegeau fetele, iar pentru o noapte de amor plăteau între 500 și 1000 de euro. Lui Sile Cămătaru, i s-a făcut rău, în timpul perchezițiilor, motiv pentru care a fost chemată ambulanța.

VOX asistent ambulanță: "A făcut un puseu de tensiune pe stres. E vorba de Vasile Balint? Da. Poate asista la percheziții? Da. E în stare bună. I-ați dat medicamente? Da, și-a luat tratamentul lui de tensiune. Dacă el refuză să meargă, noi nu îl luăm cu forța. Deci, a refuzat. Da, a semnat că refuză să meargă la spital."

SILE CĂMĂTARU, "Nu cred că o să fiu în arest, pentru că nu am făcut nimic."

VOX avocat "Dânsul este cunoscut cu un istoric medical de diabet zaharat. Și asta este tot. De ce a refuzat transferul la spital? Pentru că nu era în condiția să fie transportat la spital, în condițiile în care nu era așa de gravă situația lui."

Sile Cămătaru este suspectat că ar fi plasat zeci de prostituate în hoteluri de lux din capitală. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Sile Cămătaru era monitorizat de aproximativ o jumătate de an, după ce ofițerii D.I.P.I. au obținut o informație cu privire la faptul că acesta, împreuna cu 50 de complici, controla aproximativ 40 de prostituate, care erau plasate la două hoteluri de lux din București. O parte dintre aceste fete aveau camere închiriate permanent. La descinderile de vineri, care au vizat 24 de locuințe și două hoteluri, au participat 300 de polițiști. Cu această ocazie, au fost puse în aplicare 120 de mandate de aducere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2