Date companie
 
 
 
 

Silent Day pentru copii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Silent Day
 

Copiii sunt o binecuvântare, iar copiii cu nevoi speciale nu fac excepție. Pentru acești copilași, Primăria Capitalei a organizat Silent Day, la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Aici, micuții cu probleme din sfera stroboscopică s-au putut distra în voie, fără să îi deranjeze luminile puternice sau zgomotul.

RALUCA ALEXE, reporter ”Silent Day la Târgul de Crăciun din Piața Constituției vine în sprijinul copiilor cu nevoi speciale. După cum puteți vedea, luminile sunt stinse, iar muzica este dată încet. Totodată, atracțiile târgului, printre care se numără patinoarul și roata panoramică, au fost puse la dispoziția copilașilor în mod gratuit”.

MIHAI IACOBOAIA, șef serviciu, DGASMB ”Tocmai denumirea, Silent Day, a fost pentru acești copii cu nevoi speciale. Nu pot veni într-o zi normală unde muzica este dată tare, unde toate luminile funcționează în târg”.

Târgul de Crăciun este deschis tuturor, iar vizitatorii mari și mici pot alege după pfta inimii din oferta bogată de preparate tradiționale și decorațiuni realizate manual.

VOX ”Ca-n fiecare an, noi, la Târgul de Crăciun, punem la dispoziție, în primul și-n primul rand, cozonacul domnesc de Botoșani, care este umplut cu foarte multă nucă, cacao, rahat, stafide”.

VOX  ”Icoane pe sticlă, podoabe din mărgele, îngerași, moși, stegulețe tricolore, deci ceea ce lucrăm noi, acasă, în atelierul nostru”.

Târgul de Crăciun din inima Bucureștiului este deschis zilnic, până pe 26 decembrie, în intervalul orar 12:00 - 23:00.


Silent Day pentru copii

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2