Date companie
 
 
 
 

Silviu Prigoana propune legalizarea prostitutiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : silviu prigoana, legalizare, prostitutie, legalizarea prostitutiei, prigoana
 

Cea mai veche meserie din lume ar putea deveni legala si in Romania. Dupa ce a propus transformarea Palatului Parlamenului in mall, deputatul Silviu Prigoana vrea legalizarea prostitutiei. Parlamentarul propune autorizarea bordelurilor, o limita minima de vârsta de 16 ani pentru clienti, tarife la vedere si "prestari de servicii" doar pentru heterosexuali. Initiativa lui Prigoana redeschide astfel dezbaterea pe acest subiect, nematerializata pâna acum într-o lege.

Prin telefon: SILVIU PRIGOANÃ, deputat : "Îmbina utilul cu placutul si sunt clanuri care pun minori sa se prostitueze. Situatia nu este reglementata si exista o debandada."

Prostituata nu va avea numai beneficii de pe urma legalizarii activitatii sale, cum ar fi pensie sau asigurari de sanatate, ci si obligatii- sa-si faca lunar controlul medical, sa puna gratuit la dispozitia clientilor mijloace de protectie împotriva transmiterii bolilor sexuale, sa afiseze tarifele practicate, sa respecte durata programului de munca si sa pastreze confidentialitatea asupra identitatii clientilor. Casele de tolerant,a ar urma sa functioneze ca societati comerciale, iar angajatii vor primi cel putin 70% din venituri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Legalizarea canabisului. Explicații ( 21 Martie 2019 )

  Comisia Europeană intervine în privința legalizării canabisului în țara noastră! Reprezentanța Comisiei Europene în România a afirmat, într-o postare pe pagina de Facebook, că acest drog este deja folosit în scop medicinal în multe țări ale Uniunii Europene. 

 • Fete dispărute de acasă de două zile, căutate peste tot ( 14 Mai 2016 )

  Alertă maximă la Buzău, după ce două fete au dispărut de acasă de două zile! Copilele de clasa a VIII - a au plecat la școală, joi dimineață, și, de atunci, nimeni nu le-a mai vazut. Parinții lor se tem ca fetele au fost ademenite de un individ, pe internet, iar acesta ar vrea să le scoată din țară si sa le oblige să se prostitueze.

 • Prostituția din spatele saloanelor de masaj ( 16 Martie 2016 )

  Saloane de masaj, paravan pentru prostituție. Polițiștii din Arges au făcut 6 percheziții și au dus 19 oameni la audieri într-un dosar de proxenetism. Trei patroni de saloane de masaj din Arges sunt vizați de ancheta polițistilor. Angajatele lor întrețineau relații sexuale cu clienții atât în saloane, cât si în patru apartamente si hoteluri din Pitesti.

 • Interlopul Paul Mânzu, prins în București ( 18 August 2015 )

  Liderul unei rețele de prostituție cu minore, adus sub escortă la Timișoara! Interlopul Paul Mânzu a fost prins luni după-amiază în Capitală, la două luni după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă. Mânzu și oamenii lui acționau în Timișoara și Arad. Ei racolau eleve de liceu din cluburi sau de pe facebook și le plasau clienților. Printre aceștia s-au numărat judecători, avocați, oameni de afaceri, medici și artiști. Orgiile sexuale aveau loc în weekend, iar fetele erau tratate cu alcool si cocaină, ca să fie mai dezinhibate. Proxeneții înregistrau actele sexuale cu telefonul și fie le șantajau pe tinere cu imaginile, fie le arătau ca reclama clienților noi. 

 • Patronul italian al unui salon de masaj erotic, reținut pentru proxenetism ( 7 Iulie 2015 )

  Salon de masaj, paravan pentru servicii sexuale contracost! ”Vii la noi și prinzi aripi!” era sloganul prin care un italian își atrăgea clienții la salonul de masaj erotic. Tinerele care lucrau în salon nu erau angajate legal și, potrivit anchetatorilor, ofereau servicii sexuale clienților salonului. După o perioadă de supraveghere, polițiștii au descins la salonul de masaj erotic și la...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2