Date companie
 
 
 
 

Simulare a unui atac aerian, cu militari din 6 țări

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : atac, simulare
 

Atac terestru și aerian blocat de 350 de militari din 6 țări! Este vorba însă doar de o simulare desfășurată în poligonul Smârdan din judetul Galati. Exercițiul a avut ca obiectiv antrenarea în comun a efectivelor membre sau partenere NATO. Militarii provin din armatele Regatului Unit al Marii Britanii, Republicii Moldova, României, Bulgariei, Serbiei și Statelor Unite. 

"Faptul ca am putut sa venim aici în România si sa ne antrenam cu militari din alte cinci tari promoveaza stabilitatea regionala, iar faptul ca exercitiul a iesit foarte bine demonstreaza ca asa cum ne antrenam, asa o sa si luptam." 

Mobilizarea în poligon a durat o săptămână, timp în care militarii și-au atins toate obiectivele. 

"Actiunile au cuprins un element debarcat, un element de sprijin cu foc, atât aerian, cât si de artilerie, precum si un element mecanizat. Elementele au fost combinate de-a lungul saptamânii de instructie astfel încât astazi sa avem un efect maxim de-a lungul actiunilor." 

VOX: "Toti militarii care au fost angrenati in exercitiu si au indeplinit misiunile in conditii foarte bune. Am dovedit ca suntem interoperabili ca in aceasta saptamana am facut inca un pas inainte in a invata sa luptam impreuna sa ne cunoastem mai bine." 

Partea româna a fost reprezentata de 120 de soldati ai Fortelor Terestre din cadrul Batalionului 300 Infanterie Mecanizata Sfantul Andrei" din Galati.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2