Date companie
 
 
 
 

Sindicaliștii C.F.R., in greva de avertisment, pe 16 martie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cfr, cenzura, greva, motiunea, avertisment
 

Grevă de avertisment, la CFR, pe 16 martie, ziua în care se votează moțiunea de cenzură față de modificările aduse Codului Muncii. Protestul se va desfășura între orele 07.00 și 09.00.

ION ALBU, presedinte executiv, C.S.N. Meridian "Ce înseamnã lipsa contractelor colective de muncã la nivel de unitate? Înseamna cã CFR, lucrãtorii din CFR, au decis azi cã în 16, orele 7-9 se va desfãsura greva de avertisment, dupã care vor participa la miting."

Cele cinci confederații sindicale vor organiza un protest comun, între orele 12.00 și 19.00, motiv pentru care mai multe artere din zonă vor fi restricționate.

DUMITRU COSTIN, președinte, B.N.S. "Au gãsit singura solutie si anume de a pedepsi lucrãtorii din România prin modificarea Codului muncii si a muta toate problemele si toate consecintele competentei lor pe viata de zi cu zi a cetãtenilor din România."

MARIUS PETCU, președinte, C.N.S.L.R. Frăția "Acum, aici în Bucuresti sunt concentrate energiile negative îndreptate împotriva miscãrii sindicale si e momentul sã reactionãm. E inadmisibil ca în fata unui astfel de pericol sã nu fie manifestatã cea mai puternicã armã a sindicatelor, si, anume, solidaritatea!"

La mitingul de miercuri, sunt așteptați să participe 60.000 de persoane.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pescador turcesc prins la braconaj, somat cu focuri de avertisment ( 16 Martie 2021 )

  Pescador turcesc, prins la braconaj pe Marea Neagră, în zona economică exclusivă a României! Polițiștii de frontieră au depistat ambarcațiunea la o distanță de aproximativ 48 mile marine de localitatea tulceană...

 • Protestul studenților, încheiat chiar la debut ( 20 Februarie 2021 )

  Protestul organizat, astăzi, de Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți în București, sub genericul „Marșul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului”, s-a încheiat chiar la debut.

 • Ambulanțierii se pregătesc de proteste ( 1 Noiembrie 2020 )

  Ambulanțierii se pregătesc de proteste. Angajații din serviciile de ambulanță, au anunțat că, miercuri, 4 noiembrie, au programat un protest la nivel național, în intervalul orar 10.00 – 12.00, până marți, premierul...

 • Fostul jucător la CFR Cluj, Gabriel Mureșan, candidat PNL la Primăria Apold ( 23 August 2020 )

  Fostul fotbalist la CFR Cluj, Gabriel Mureșan, candidat PNL la Primăria comunei Apold din județul Mureș! Fost sportiv de performanță, la ora actuală, antreprenor, Gabriel Mureșan are o planuri mari pentru Apold, acolo...

 • Marcel Ciolacu anunță o iminentă moțiune de cenzură ( 6 Iulie 2020 )

  PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că o primă formă a textului moțiunii a fost deja creionată de senatorul Șerban Nicolae.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2