Date companie
 
 
 
 

Somații de plată pe crucile din cimitir, în Timișoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : plata, timisoara, cimitir, cruci, locuri, somatii, stoia, veci
 

Somații lipite pe 600 de cruci și cavouri, la Timișoara. Cei care au făcut acest gest sunt reprezentanții Primãriei orașului. Ei spun că au ajuns la aceastã măsură dupã ce un simplu control a scos la iveală că mai mulți aparținãtori ai celor trecuți în neființã au uitat sã mai treacã pe la casieria primăriei pentru a plăti locurile de veci. Notificãrile au apãrut încã de sãptãmâna trecutã, iar cei care nu achită în 15 zile, rămân fără aceste locuri de veci, amenință reprezentanții Primăriei.

TRAIAN STOIA, viceprimar Timișoara "Ceea ce am făcut noi este perfect legal și o să continuăm. Dacă mergeți sus, la etaj, o să vedeți că foarte multă lume a venit să își prelungească concesiunea. Înseamnă că oamenii au înțeles!"

Unii creștini s-au supãrat peste mãsurã când s-au trezit cu somațiile pe cruci, unele dintre ele lipite chiar peste numele decedaților.

VOX "Mie nu mi se pare normal. Chiar pe cruce, așa, e urât! Era suficient să pună în poarta cimitirului o notificare. Chiar nu mi se pare frumos. "

VOX "Nu este chiar atât de ortodox, dar e necesar! Sunt niște obligații, și oamenii nu sunt obișnuiți să își respecte și față de morți obligațiile."

Peste 60.000 de lei este suma pe care o au de recuperat autoritățile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2