Date companie
 
 
 
 

Sorin Oprescu, consultat la Spitalul Universitar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, medici, sanatate, Oprescu, ciorbea, cardiolog, universitar, avocat, gherasim, consultatie, chiciu
 

Sorin Oprescu, dus la Spitalul Universitar de Urgență București pentru a fi consultat de un cardiolog! Alexandru Chiciu, avocatul primarului suspendat al Capitalei, este cel care a făcut anunțul, după ce l-a vizitat pe acesta în arest. Sorin Oprescu a fost consultat și vineri seară, în Arestul Central, de medicul cardiolog Leonida Gherasim, de la Spitalul Universitar.

LEONIDA GHERASIM, medic "- E schimbat, mai slab, mai puțin tonic. Are diabet instabil. - Riscă să facă un infarct în spatele gratiilor? - Riscă! Un bolnav cu angină poate să moară subit sau să trăiască 20 de ani. Starea de sănătatea se poate complica la orice persoană care are diabet."

Referitor tot la starea de sănătate a lui Sorin Oprescu, doi reprezentanți ai Avocatului Poporului, însoțiți un medic și un reprezentant al unei organizații non-guvernamentale, au fost joi la Arestul Central al Poliției Capitalei, după ce instituția s-a sesizat din oficiu cu privire la situația primarului suspendat.

MARILENA IONESCU, medic "Concluzia este că în cazul unui pacient cu o bogată... Trebuie urmărit și dat unei secții de cardiologie cu toate cele aferente, adică urmărit de la teste bio până la coronarografie."

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a anunțat joi că s-a autosesizat în cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, făcând referire la problemele medicale pe care le reclamă edilul aflat în arest. Ciorbea a avut vineri prima conferință de presă de la instalarea în funcția de Avocat al Poporului, în aprilie 2014, având ca obiect cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu.

VICTOR CIORBEA, Avocatul Poporului "Din câte am înțeles, riscurile sunt mari, serioase și nu știu cine și-ar putea asuma un asemenea risc."

Avocatul lui Sorin oprescu a mai precizat, astăzi, că Oprescu cere conducerii Arestului Central suplimentarea normei de hrană. De asemenea, a precizat că edilul aflat în arest va da statul în judecată și cere să fie pus față în față cu denunțătorii lui.

ALEXANDRU CHICIU, avocat "Apărarea a înțeles să analizeze toate înscrisurile puse la dispoziție de procurori, să formuleze solicitări de probe ținând de inscrisuri, cât și audierea unor martori și posibile confruntări între cei care au dat declarații contradictorii în fața declarațiilor noastre."

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv în 6 septembrie, de Tribunalul București, la cererea procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, care îl acuză de luare de mită.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2