Date companie
 
 
 
 

Spectacole la "Saptamana bunicilor"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pensionari, regizor, Saptamana bunicilor
 

Pensionarii din sectorul 3 al Capitalei se simt ca la prima tinerețe, în această săptămână, grație seriei de evenimente prilejuite de "Săptămâna bunicilor", un proiect inițiat de regizorul Cornel Diaconu, în colaborare cu primăria. Rând pe rând, pe scena Casei Artelor, din Sectorul 3 al Capitalei, au urcat nume importante ale teatrului și muzicii românești, precum Angela Similea, Floarea Calotă, Stela Popescu, Tamara Buciuceanu, Eusebiu Ștefănescu, Ștefania Rareș sau Cristina Stamate.

ȘTEFANIA RAREȘ, solistă de muzică populară:  "Mă bucur din suflet că particip la un asemenea eveniment de mult dorit de cei care nu mai au posibilitatea să iasă din casă!"

CRISTINA STAMATE, actriță; "Este un exemplu pe cât de frumoși pot fi oamenii mai în vârstă atunci când le dai posibilitatea să fie. Când pui pe ei lumina care îi avantajează, ei sunt la fel de frumoși ca cei tineri, dacă te uiți în sală ai să vezi cât de frumoase sunt doamnele."

MIHAI PÂNZARU PIM, caricaturist: "Aici am intrat într-un proces de recuperare și contribuie toată atmosfera, programul e așa făcut de parcă ar fi o recuperare mentală. Își recapată stima de sine."

Tot în cadrul săptămânii bunicilor sunt programate o serie de activități menite să antreneze bunicii, dintre care amintim: „Master Chef Bunica”, o expoziție gastronomică cu murături, zacuscă și dulcețuri, „Tunelul Timpului”, cu Mariana Pachis, „Călătoriile din fotoliu”, cu Ioana Bogdan, și „Școala bunicilor”. Punctul culminant al evenimentului, Balul Bunicilor, va avea loc duminică, 21 octombrie, și va cuprinde un maraton al dansului și desemnarea regelui și reginei balului. În cadrul balului, va fi ales și Consiliul Seniorilor din Sectorul 3.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Filmul „O secundă”, lansat la București ( 22 August 2020 )

  Teaser-ul peliculei “O secundă”, lansat, vineri seară, în București! “O secundă” este o poveste despre rivalitate, concurență, frământări, o poveste despre durerea care macină sufletul omului.

 • Medicamente compensate 90%, pentru pensionarii cu pensii mici ( 28 August 2019 )

  Veste bună pentru pensionari! Guvernul a majorat plafonul de la care pensionarii vor beneficia de medicamente compensate cu 90%. Astfel, de la 1 septembrie, vor beneficia de compensare 90% la medicamente...

 • Numărul pensionarilor din România, în scădere ( 1 Mai 2019 )

  Pensionarii, din ce în ce mai puțini, de la an la an! La sfârșitul anului 2016 erau înregistrați în sistemul public de pensii, 5.081.000 de pensionari, apoi, numărul lor a început să scadă, la 5.049.000 de persoane în 2017...

 • Începe plata pensiilor majorate ( 5 Aprilie 2019 )

  Vești bune pentru pensionari! În această lună vor fi puse în plată 30.000, din cele o sută de mii de pensii recalculate ale celor care au lucrat în grupa I și a II-a de muncă! Potrivit ministrului Muncii și Justiției Sociale...

 • Noi reglementări pentru pensionari ( 11 Februarie 2019 )

  Reguli noi pentru pensionarii din Capitală! Societatea de Transport București a modificat modul prin care vârstnicii beneficiază de gratuitate la transportul în comun de suprafață. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2