Date companie
 
 
 
 

Spital proaspăt renovat, cu tavanul căzut după o lucrare de mântuială

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iunie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : euro, spital, timisoara, urgente, investitie, constructor, sectia, dotare, lucrare, receptie
 

Investiție de mântuială într-un spital din Timișoara! În secția de primiri urgențe abia inaugurată a Spitalului Municipal din orașul de pe Bega a căzut tavanul și plouă. Panglica secției în care s-au investit circa 840.000 de euro a fost tăiată la începului lunii iunie.

VOX "În general așa se face pentru că sunt interese. Foarte puțină lume are curajul să spună adevărul și din cauza asta mergem tot așa înainte."

Lucrarea de mântuială a cedat la primele ploi serioase.

VOX "- Normal nu e. - Dar de ce credeți? Nu s-a investit cum trebuie, lucrările sunt de mântuială? - Da, da. Și nu numai aici! Așa e cam peste tot."

Cu toate că urgențele sunt deschise, managerul spitalului spune că recepția lucrării nu a fost făcută încă, iar constructorul nu-și primește banii pe lucrare decât după ce remediază stricăciunile..

OLIMPIA OPREA, manager, Spitalul Municipal Timișoara "Prin acele lăcașuri, lăsate pentru prinderea echipamentelor pentru climatizare, s-a prelins apa și este tavan fals, din carton. Au căzut câteva bucăți."

Aproape 27.000 de bolnavi trec anual prin Spitalul Municipal din Timișoara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2