Date companie
 
 
 
 

Spitalul din Vaslui, un adevărat cuptor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iunie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : canicula, spital
 

Oamenii mor de cald în unitățile spitalicești! La Vaslui, saloanele Spitalului de Urgență sunt cuptoare! Instalația de climatizare a cedat, iar bolnavii și personalul suportă temperaturi infernale cu metode improvizate: uși deschise, prosoape, evantaie și apă rece.

VOX: "E foarte cald, dar ce să facem, conditiile astea sunt. Cu prosopul așa ne facem vânt."

VOX: "Cum faceți față? Cu pălaria."

VOX: "E cald în secție? E peste tot. E foarte foarte cald. 07 20 Cum faceti față căldurii? Cu apă rece. Lăsăm ușa deschisa, mai iesim pe holuri."

Cei cu afecțiuni mai ușoare au preferat să plece acasă, însă chiar și așa spitalul este suprasolicitat în această perioadă.

VOX, medic: "La noi e foarte, foarte cald sunt foarte multe prezentări. Sambata in 12 ore au fost 150 de prezentari. Pacientilor le este foarte greu pentru ca au patologie cardiovasculara pulmonara. Angajatilor de asemeni, ne desfasuram activitatea in conditii grele."

Situatia se va remedia când noile piese ale instalației de climatizare vor ajunge la spital.

VOX, reprezentant spital: "Din pacate aceste pompe nu se gasesc de comercializat, in piata libera ele au fost comandate si speram ca in cel mai scurt timp in aproximativ doua saptamani sa remediem situatia de fata."

Vremea caniculară va continua și în zilele următoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2