Date companie
 
 
 
 

Straiele albe ale iernii, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Stana de Vale duminica
 

Stațiunea Stâna de Vale din Munții Apuseni este învăluită în straiele albe ale iernii. Zăpada a transformat peisajul într-un colț de basm, așa că, foarte mulți turiști au ales să își petreacă vacanța la Stâna de Vale.

AMBIANȚĂ

Oferta de cazare și masă, posibilițătile diverse de petrecere a timpului au făcut ca Stâna de Vale să fie stațiunea preferată de un număr record de turiști.

DAN PETRESCU, administrator, Stațiunea Stâna de Vale

"Stațiunea Stâna de Vale este una dintre cele mai importante stațiuni din România. Deja avem turiști și de pe plan național, de Revelion am avut turiști și din București, Târgoviște, Ploiești, grup organizat și restul din zona Transilvaniei."

Surpriza pregătită pentru iubitorii sporturilor de iarna este o nouă pârtie de sky, proaspăt inaugurată. Pârtia ,,Bradul’’, cum a fost denumită, are o lungime de 1.233 metri și este dotată cu o instalație de telescaun cu o capacitate de 350 de locuri. Instalația de telescaun are o lungime de un kilometru și pornește de la baza pârtiei, lângă parcul de aventură. Pârtia nouă are două bucle generoase și o joncțiune cu celelalte două pârtii din Stâna de Vale, Cerbul și Renul.

DARIA: "Am venit la Stâna de Vale să mă dau cu sania, cu telescaunul, să ne bucurăm de zăpada din jur."

BENI: "Cum este pârtia Bradul? Este perfectă!"

LOREDANA ROXIN, reporter

"Chiar dacă nu ai schiuri în picioare și nu intenționezi să cobori pârtia pe schiuri, iată poți apela la telescaun ca să te bucuri de un peisaj de vis. Ceea ce văd eu acum: stațiunea Stâna de Vale este minunată, prin urmare iată că reușim și în această formulă să ne destindem și să ne bucurăm de tot ceea ce ni se oferă aici."

NICOLAE, "Venim în fiecare an la Stâna de Vale, multă distracție, adrenalină, o atracție nouă telescaunul, foarte frumos!"

LOREDANA ROXIN, reporter

"În stațiunea Stâna de Vale ai posibilitatea să te bucuri de zăpadă și să te distrezi. Dacă nu te încumeți să te urci pe schiuri, alegi să te dai cu săniuța, cum am făcut eu."

Pentru a putea asigura o intervenție rapidă la eventualele accidente, salvamontiștii bihoreni au suplimentat și ei dotările în Stâna de Vale. Există două stații de intervenție și un echipaj mobil pregătit să intervină în orice moment, în caz de nevoie.

LUCIAN FRENȚIU, salvator montan

"Serviciul Județean Salvamont-Bihor a suplimentat resursele materiale și umane, avem tărgi și echipamente medicale speciale, pentru a avea o intervenție cât mai rapidă pe pârtie în caz de accident."

Turiștii sunt asteptați să se bucure de tot ceea ce oferă stațiunea din inima Munților Apuseni. Zăpada, peisajul minunat, diversitatea posibilitătilor de relaxare, dar și de distracție sunt garanții pentru petrecerea unui sejur de neuitat.


Straiele albe ale iernii, la Stâna de Vale

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Turiști de toate vârstele, la Stâna de Vale ( 11 Februarie 2024 )

    Stâna de Vale, supranumită și "Perla Apusenilor" este una dintre cele mai îndrăgite stațiuni montane din țară, preferată de un număr din ce în ce mai mare de turiști din țară și din străinătate. Și la acest sfârșit de săptămână, stațiunea a găzduit un număr semnificativ de turiști de toate vârstele și iubitori ai sporturilor de iarnă care au ales să se bucure de iarnă și de zăpada din Stâna de Vale.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2