Date companie
 
 
 
 

Studii superioare, la alegere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Martie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : IUF martie 2023
 

Eveniment educațional, în București! În 18 și 19 martie, la Sala Palatului sunt deschise standuri cu ofertele a peste 30 de universități și instituții educaționale din 10 țări, pentru tinerii care doresc să se înscrie la facultate sau care vor să urmeze programe de master ori doctorale.

RUXANDRA ZAHARIA, PR&Marketing manager ”Ofertele educaționale sunt foarte diverse, atât ale universităților din țară, cât și ale universitățIlor din afară. Dacă e să ne raportăm la universitățile internaționale, putem avea programe de studiu pe care le găsim cu greu în România, și aici putem vorbi de inginerie, cibernetică, poate chiar și partea de digital marketing.”

Vizitatorii pot obține informații privind peste 5.000 de programe educaționale în domenii precum business, management, IT, arte și design, drept, management în industria hotelieră și turism, matematică, fizică sau medicină. De asemenea, tinerii pot beneficia de consiliere educațională și de orientare în carieră.

OCTAVIAN GRIGORESCU, reprezentant universitate ”Facultățile de arhitectură încă sunt în căutare și e un domeniu în plină explorare. De exemplu, și în contextul pandemiei, arhitecții au fost căutați foarte mult, deoarece lumea a încercat să se mute ori la periferie, ori să își amenajeze.”

VOX ”Mi se par foarte avantajoase, adică chiar sunt interesante. Și programele și admiterile, chiar mi se par ok, adică nu îți trebuie altceva decât examen de engleză și taxele chiar nu sunt exagerat de mari, dar trebuie să te și implici.”

VOX ”Chiar m-a impresionat, mi-a plăcut foarte mult cum au vorbit toți.”

VOX ”Mi se par foarte interesante pentru mine, mai ales că eu încă nu știu ce vreau să fac și, astăzi, am luat în calcul câteva variante.”

La a 30-a ediție a evenimentului educațional participă universități și instituții educaționale din țări precum Grecia, Italia, Olanda, Germania, Irlanda, Franța, Belgia, Statele Unite ale Americii, Austria, Danemarca și România. Evenimentul va fi organizat și la Timișoara, pe 21 martie, și la Iași, pe 23 martie.


Studii superioare, la alegere

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2