Date companie
 
 
 
 

Subiecte ușoare la BAC

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Ultima probă scrisa BAC
 

Candidații înscriși la sesiunea de vară a bacalaureatului au susținut ultimul examen scris, proba la alegere a profilului. Ei au putut opta între Chimie, Fizică, Biologie sau Informatică, la profilul real și între Geografie, Logică, Psihologie, Sociologie, Economie sau Filosofie, la profilul uman.

”Cum a fost? A fost destul de ok. Ne-a dat ce era, cred, cel mai ușor, pot spune. Acum să sperăm că totul o sa fie bine.”

”La ce ai dat examen? La Biologie. Cum a fost? A fost foarte ușor. 9, 9.50.”

”La Geografie a fost tare bine, în rest nu știm cum a fost la celelalte materii, dar chiar au fost subiecte ușoare.”

Anul acesta, bacalaureatul a avut trei probe scrise și trei probe de competențe. Pentru promovarea examenului de maturitate, candidații trebuie să obțină calificativul ”admis” la probele de competențe, cel puțin media 6 la probele scrise și cel puțin 5 la fiecare dintre cele trei examene. Rezultatele la probele scrise vor fi afișate pe 27 iunie, zi în care candidații pot depune și contestații. Rezultatele finale vor fi afișate pe data de 1 iulie. Candidații care nu promovează bacalaureatul se pot înscrie în sesiunea de toamnă a examenului, când probele scrise vor fi susținute înaintea celor orale, în perioada 16-19 august.


Subiecte ușoare la BAC

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2