Date companie
 
 
 
 

”Suedia creativă”, evenimentul organizat de Ambasada Suediei în Parcul Herăstrău, la final

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : herastrau, sarbatoare, teatru, ambasada, suedia, cultura, parcul, cursuri, primajutor, roaba, activitati, creativa, infrumusetare
 

Trei zile de sărbătoare, la Roaba de Cultură, în parcul Herăstrău din Capitală! În weekend-ul care s-a încheiat, Ambasada Suediei a organizat numeroase activități în Herăstrău, sub genericul ”Suedia creativă”. Activități precum ateliere de pictură, cursuri de primajutor, teatru de improvizație și sesiuni de înfrumusețare au atras numeroși bucureșteni la sărbătoarea suedeză.

GEANINA MATEI, organizator "O zonă de relaxare cu muzică și cafea bună, stare de weekend, vreme bună de petrecut împreună cu familia, cu prietenii."

VOX "Am decorat perne, m-am jucat și cu paletele".

VOX "Îmi place totul, în primul rând umbreluțele acelea sunt foarte drăguțe și felul cum e aici organizat, imi place totul."

Evenimentul s-a încheiat cu teatru de impovizație și muzică suedeză.

AMBIANȚĂ "Aici, dă în calea mea. "

VOX "E foarte plăcut, e o idee foarte bună și ar trebui, nu doar Ambasada Suediei să organizeze astfel de evenimete, ci și autoritățile locale."

Suedia, unul dintre liderii mondiali în inovație, a prezentat, în cadrul evenimentului din Parcul Herăstrău și modele de dezvoltare durabila. În acest sens, companiile suedeze din România le-a oferit românilor produse și servicii de înaltă calitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2