Date companie
 
 
 
 

”Suedia creativă”, evenimentul organizat de Ambasada Suediei în Parcul Herăstrău, la final

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : herastrau, sarbatoare, teatru, ambasada, suedia, cultura, parcul, cursuri, primajutor, roaba, activitati, creativa, infrumusetare
 

Trei zile de sărbătoare, la Roaba de Cultură, în parcul Herăstrău din Capitală! În weekend-ul care s-a încheiat, Ambasada Suediei a organizat numeroase activități în Herăstrău, sub genericul ”Suedia creativă”. Activități precum ateliere de pictură, cursuri de primajutor, teatru de improvizație și sesiuni de înfrumusețare au atras numeroși bucureșteni la sărbătoarea suedeză.

GEANINA MATEI, organizator "O zonă de relaxare cu muzică și cafea bună, stare de weekend, vreme bună de petrecut împreună cu familia, cu prietenii."

VOX "Am decorat perne, m-am jucat și cu paletele".

VOX "Îmi place totul, în primul rând umbreluțele acelea sunt foarte drăguțe și felul cum e aici organizat, imi place totul."

Evenimentul s-a încheiat cu teatru de impovizație și muzică suedeză.

AMBIANȚĂ "Aici, dă în calea mea. "

VOX "E foarte plăcut, e o idee foarte bună și ar trebui, nu doar Ambasada Suediei să organizeze astfel de evenimete, ci și autoritățile locale."

Suedia, unul dintre liderii mondiali în inovație, a prezentat, în cadrul evenimentului din Parcul Herăstrău și modele de dezvoltare durabila. În acest sens, companiile suedeze din România le-a oferit românilor produse și servicii de înaltă calitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mai puțini vizitatori în muzee, mai puține spectacole ( 30 Iunie 2021 )

  Statistici îngrijorătoare privind cultura în pandemie! Anul 2020, puternic influențat de criza sanitară cauzată de coronavirus, a însemnat mai puțini vizitatori în muzee, mai puține spectacole și mai puține filme. Bibliotecile au eliberat 20,6 milioane volume, cu aproape 13 milioane mai puțin față de 2019.

 • Sărbătoarea Rusaliilor sau Pogorârea Sfântului Duh ( 20 Iunie 2021 )

  La 50 de zile de la învierea lui Iisus Hristos creștinii ortodocși sărbatoresc Rusaliile sau Pogorârea Sfanțului Duh. Duhul Sfânt a coborât între apostoli, în chipul unor limbi de foc, iar aceștia au început să vorbească în limbi străine, pe care nu le știau până atunci. Evenimentul marchează și întemeierea Bisericii.

 • Capitala, sufocată de gunoaie ( 26 Aprilie 2021 )

  Compania municipală de salubritate, bună de plătit amenzi, după ce au fost descoperite grămezi de gunoaie în Parcul Unirii din București! Cel puțin așa a anunțat șeful Gărzii de Mediu...

 • Lucrări de construcții și demolări ilegale, în Parcul Herăstrău din București ( 24 Martie 2021 )

  Percheziții domiciliare, într-un dosar privind lucrări ilegale executate în Parcul „Regele Mihai I”, fost Herăstrău, din București! Mai multe persoane sunt cercetate penal pentru efectuarea unor lucrări de demolare...

 • Invitație la un tur virtual, în Peștera Urșilor ( 24 Ianuarie 2021 )

  Tur virtual fascinant al Peșterii Urșilor din județul Bihor, propus de Romsilva pe pagina sa de Facebook! Fotografiile realizate de Timea Iszak și Florin Coraș dezvăluie frumusețea aparte a peșterii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2