Date companie
 
 
 
 

”Suedia creativă”, evenimentul organizat de Ambasada Suediei în Parcul Herăstrău, la final

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : herastrau, sarbatoare, teatru, ambasada, suedia, cultura, parcul, cursuri, primajutor, roaba, activitati, creativa, infrumusetare
 

Trei zile de sărbătoare, la Roaba de Cultură, în parcul Herăstrău din Capitală! În weekend-ul care s-a încheiat, Ambasada Suediei a organizat numeroase activități în Herăstrău, sub genericul ”Suedia creativă”. Activități precum ateliere de pictură, cursuri de primajutor, teatru de improvizație și sesiuni de înfrumusețare au atras numeroși bucureșteni la sărbătoarea suedeză.

GEANINA MATEI, organizator "O zonă de relaxare cu muzică și cafea bună, stare de weekend, vreme bună de petrecut împreună cu familia, cu prietenii."

VOX "Am decorat perne, m-am jucat și cu paletele".

VOX "Îmi place totul, în primul rând umbreluțele acelea sunt foarte drăguțe și felul cum e aici organizat, imi place totul."

Evenimentul s-a încheiat cu teatru de impovizație și muzică suedeză.

AMBIANȚĂ "Aici, dă în calea mea. "

VOX "E foarte plăcut, e o idee foarte bună și ar trebui, nu doar Ambasada Suediei să organizeze astfel de evenimete, ci și autoritățile locale."

Suedia, unul dintre liderii mondiali în inovație, a prezentat, în cadrul evenimentului din Parcul Herăstrău și modele de dezvoltare durabila. În acest sens, companiile suedeze din România le-a oferit românilor produse și servicii de înaltă calitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Relaxare totală, în Parcul Herăstrău ( 17 Mai 2020 )

  Aglomerație în Parcul Herăstrău din București, în primul weekend de la momentul intrării în starea de alertă. Însă, de respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului nici n-a mai fost vorba.

 • Studenții au nevoie de feedback la rezultatele activităților academice ( 30 Aprilie 2020 )

  Școala online suplinește cursurile si seminariile din sălile de curs și amfiteatre la toate facultățile din țară. Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Sociologie al Facultății de Sociologie și Psihologie, a inițiat...

 • Ziua sfinților 40 de mucenici ( 9 Martie 2020 )

  Zi mare în calendarul creștin ortodox! Credincioșii îi prăznuiesc pe cei 40 de sfinți mucenici, în amintirea soldaților romani creștini martirizați în anul 320. Astăzi femeile fac sfințișori pentru a le da de pomană de sufletul celor adormiți iar bărbații beau nu mai puțin de 44 de pahare. Așa spune tradiția! Ea diferă însă de la regiune, la regiune.

 • Actorul Nae Alexandru, invitat la Național FM ( 27 Februarie 2020 )

  Nae Alexandru, cu o carieră de 13 ani la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” a împărtășit din experințele lui ascultătorilor Național FM. Acesta a venit si cu sfaturi ultile pentru tinerii actori, aflați la început de drum.

 • Farmecul scenei: A început Festivalul de Teatru Școlar în limba spaniolă ( 14 Februarie 2020 )

  A început cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Național de Teatru Școlar în limba spaniolă. Competiția, la care participă elevi ai secțiilor bilingve româno-spaniolă din toată țara, se desfășoară la Palatul Național al Copiilor din Capitală. Elevii au pregătit piese de teatru captivante și spectacole pe cinste pentru public.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2