Date companie
 
 
 
 

Surpriză în ancheta privind eleva din Argeș, care a murit în condiții suspecte

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, ancheta, moarta, eleva, suspect, sarcina, necropsie, fata, hemoragie, extrauterina
 

Ancheta în cazul elevei în vârstă de 15 ani, din Argeș, care a murit în condiții suspecte, a luat o nouă turnură! Rezultatele necropsiei au revelat faptul că minora nu a fost ucisă de mama vitregă, ci a suferit o hemoragie puternică, din cauza unei sarcini extrauterine. Cele două au fost găsite inconștiente în casă. Copila a murit la spital, dar femeia, care a încercat să se sinucidă, a supraviețuit. Ana Maria era o elevă model. În memoria ei, colegii și profesorii au construit un mic altar, chiar în clasa în care învăța. Apropiații fetei spun că ea nu a povestit niciodată că ar fi avut vreun iubit. Legiștii au descoperit, însă, că adolescenta era însărcinată.

VOX "- A fost cea mai cuminte fată și mereu era fericită!Nu avea niciun iubit. A fost singură, înconjurată doar de prieteni. Avea o relație bună cu tatăl ei. Cea mai bună! Era cel mai bun prieten, susținătorul ei. - De iubit nu știi nimic? - Nu a avut niciun iubit!"

Inițial, anchetatorii au luat în calcul o ipoteză, potrivit căreia fata ar fi fost ucisă de mama vitregă. Legiștii au stabilit, însă, că fata a murit din cauza unei hemoragii.

DAN MANU, director, S.M.L. Argeș "Moartea respectivei fete s-a datorat unui șoc hemoragic. Luată, așa, foarte rapid, prezentată la o unitate sanitară competentă și o intervenție de specialitate, în sfera chirurgicală sau obstretică-ginecologie, putea să aibă o șansă de supraviețuire. Putea!"

Cele două au fost descoperite inconștiente, în casă, de tatăl fetei. Acesta nu a reușit să-și salveze, însă, decât soția, care încercase să se sinucidă.

GHEORGHE FRĂTOAICĂ, medic, U.P.U. Argeș "Atât a vorbit, că ce viață grea a avut ea cu soțul, că nu ar fi vrut să aibă copii, că ea nu a putut să crească copii. Prezenta escoriații la nivelul articulațiilor, numeroase și superficiale, ca și când ar fi fost o tentativă, mai mult de tip isteric, de a se sinucide!"

Femeia este internată la Psihiatrie, sub paza poliției. Anchetatorii trebuie să stabilească de ce a încercat să se sinucidă mama vitregă a fetei și dacă știa ceva despre sarcina copilei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă într-un dosar de reciclare fictiva a deșeurilor ( 17 Iunie 2021 )

  Fraudă uriașă în domeniul deșeurilor! Șapte firme specializate în colectarea și reciclarea deșeurilor au fost depistate cu nereguli grave de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul A.N.A.F..

 • Elevă agresată de colege, într-un liceu din Timișoara ( 9 Iunie 2021 )

  Caz grav de bullying, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Timișoara! O elevă cu nevoi speciale a fost agresată de către două colege, spre amuzamentul altor adolescenți, care asistau la scenă.

 • Anchetă în cazul trenul rămas fără frâne, care a rupt macazul ( 2 Iunie 2021 )

  Anchetă în cazul trenului Regio de pe ruta București Craiova, care a rămas fără frâne, marți seară, pe raza județului Argeș! Garnitura s-a oprit din inerție, la 300 de metri de Gara Golești...

 • ÎPS Calinic al Argeșului, primul înalt ierarh imunizat împotriva coronavirusului ( 29 Aprilie 2021 )

  Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, Înalt Prea Sfințitul Calinic, s-a vaccinat împotriva noului coronavirus! Este primul ierarh al Bisericii Ortodoxe Române care a mărturisit că s-a imunizat. ÎPS Calinic a declarat...

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2