Date companie
 
 
 
 

Sute de turiști au petrecut Revelionul la munte, pe pârtii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, munte, partie, revelion
 

Sute de români și-au petrecut Revelionul la munte, iar pârtiile au fost aglomerate. Pe schiuri sau cu sania, turiștii au profitat de vremea frumoasă.

Turiștii au venit încă de dimineață pe pârtii. S-au așezat la coadă la telecabine și au apelat la instructorii de schi, care abia au făcut față cererilor.

VOX "- Avem pârtiile de schi, parapanta, derdelușul și ne place aici. - De unde veniți? - Din București. - Petreceți în fiecare an aici? - Da!"

VOX "- Zăpada este, chiar e bine. Nu e înghețat, e perfect. - Cum de îți petreci noul an pe pârtie? – Am venit cu familia, prietenii și vrem să petrecem cum se cuvine."

VOX "- De ce ai ale sã-ți petreci ultima zi din an pe pârtie? - Am încercat sã învãț ceva nou și e prima datã când schiez. Și am zis sã termin anul cu ceva nou."

Nu numai turiștii români au ales să-și petreacă vacanța de Revelion la munte. Străinii veniți din Ucraina, Rusia, Ungaria și chiar Suedia au preferat pârtiile din țara noastră pentru câteva zile de relaxare și distracție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2