Date companie
 
 
 
 

"Tablouri de vis", la Palatul Parlamentului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tablouri, pictura, expozitie de arta
 

Una dintre cele mai importante expoziții de artă din ultimul timp și-a deschis porțile în Capitală. Până pe 30 august, Sala ''Constantin Brâncuși'' din Palatul Parlamentului găzduiește un adevarat regal al culorilor, intitulat ''Tablouri de vis''. Expoziția reunește pictori care abordează mai multe stiluri, dar si sculptori si graficieni.

MIHAI IONESCU, organizator expoziție: "Expozitia grupeaza peste 350 de tablouri expuse de 30 de artisti. printre care Radu Pamant, Horatiu Malaele, Elena Bissinger si multi altii pe care ii veti regasi pe site"

IOANA STANA, pictor: "Fiecare om vine pregatit sau nepregatit si pleaca sper eu cu ceva daca dintr-o expozitie a castigat, atat el cat si eu ca artist, daca nu a plecat cu nimic nu a castigat nimeni nimic"

RADU PĂMÂNT, pictor: ''Intr-adevar este o idee laudabila de a ne aduna atatia artisti la un loc, formandd un numar considerabil si de lucrari si de expozanti, e considerata cea mai mare expozitie de grup"

IRINA MARIN CAJAL, critic de arta: "Din culorile viselor celor care expun azi vom prinde putere cu totii pentru a traversa zilele innorate pe care le avem in vietile noastre de zi cu zi"

Anul viitor, expozitia va incerca sa urmeze o directie nouă. Evenimentul din 2013 va propune o gală a artiștilor după modelul Premiilor Oscar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tablouri inspirate de Marea Unire ( 28 Martie 2018 )

  Momente unice la Biblioteca Națională a României! Elevii a 15 școli generale și a 4 licee din Capitală au realizat peste 100 de tablouri pentru a reactiva memoria colectivă în ceea ce privește personalitățile și evenimentele Marii Uniri din 1918. Cei mici, încurajați de profesori și coordonatori și-au propus să revitalizeze sentimentul identității naționale.

 • Vernisajul expoziției de artă contemporană ”Registre Vizuale”, în București ( 26 Octombrie 2017 )

  Vernisaj de artă contemporană, aseară, în București! 20 de artiști consacrați și-au expus lucrările de pictură, sculptură și grafică pe simezele unei galerii de artă nou-înființate, într-un demers care dăruiește publicului...

 • Vernisajul expoziției pictoriței Ioana Lavinia Streinu, în foaierul Teatrului ”Tony Bulandra” din Târgoviște ( 26 Aprilie 2015 )

  Expoziție de pictură la Târgoviște! Foaierul Teatrului Municipal ”Tony Bulandra” a devenit, sâmbătă, galerie de artă. Pictorița Ioana Lavinia Streinu și-a expus unele dintre cele mai frumoase și dinamice lucrări, într-un eveniment sprijinit de Uniunea Artiștilor Plastici din România. Deschiderea vernisajului a fost marcată de un moment muzical special susținut de grupul Caprice.

 • Averea lui Mugur Isărescu, verificată de A.N.I. ( 3 Aprilie 2015 )

  Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, în vizorul Agenției Naționale de Integritate! Averea șefului Băncii Naționale este verificată în urma unei sesizări din partea Asociației Parakletos. În sesizare se arată că Mugur Isărescu ar avea un credit la Volksbank, pe care l-ar fi trecut în declarația de avere din 2007, însă în declarațiile ulterioare ar fi notat doar creditul de aproape 700.000 de lei, fără a mai menționa numele bănci.

 • D.N.A. cere Parlamentului aviz de arestare a lui Darius Vâlcov într-un nou dosar de corupție ( 24 Martie 2015 )

  O nouă cere a D.N.A, în cazul lui Darius Vâlcov! Procurorii anticorupție le cer senatorilor un nou aviz pentru arestarea lui Vâlcov, suspectat că a folosit informații obținute pe vremea când era primar, senator și apoi ministru, pentru a sprijini firme pe care le administrează prin interpuși. El ar fi obținut, astfel, trei lingouri de aur, bani și tablouri. Demersul procurorilor anticorupție către Senat a înregistrat, însă, și un incident.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 13 Iul. 2018

1 USD = 4.0064 RON
0.0162
1 EUR = 4.6589 RON
-0.0007
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2