Date companie
 
 
 
 

Vernisajul expoziției de pictură „Măști, păpuși, marionete”, a pictoriței Carmen Olteanu, la I.C.R.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iunie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masti, pictura, carmen, icr, marionete, vernisaj, papusi, olteanu
 

„Măști, păpuși, marionete”, la Institutul Cultural Român din București! Creațiile pictoriței Carmen Olteanu, reunite sub genericul „Măști, păpuși, marionete”, au fost prezentate publicului iubitor de artă, în cadrul vernisajului organizat luni seară.

CARMEN OLTEANU, artist plastic "Expoziție care vă propune o serie de păpuși, măști și marionete. Omul încă din antichitate și-a făcut la fel ca și Dumnezeu, păpuși, măști, marionete, după chipul și asemănarea lui, până mai târziu când au apărut păpuși de lux."

Expoziția de la Institutul Cultural Român propune un discurs unitar, un ansamblu de portete de păpuși ce dezvoltă o percepție aproape conflictuală între real și virtual. Esența demersului pictoriței Carmen Olteanu constă în interdependența dintre lumea reală, concretă și viziunea virtualității artei. Iubitorii de artă plastică pot vizita expoziția până marți, 11 iunie 2019. Lucrările vor fi expuse, apoi, în mai multe orașe europene, în cadrul unui turneu internațional.

CARMEN OLTEANU, artist plastic "Expoziția va pleca mai departe la Londra, se va întoarce pe la Viena sau Bruxelles. Va avea un circuit, un proces frumos."

Carmen Olteanu este doctor în Arte Plastice și Decorative, recunoaștere academică obținută în cadrul Universității Naționale de Arte din București și membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. În timp, lucrările pictoriței au fost prezentate în expoziții personale sau de grup în țară, dar și în străinătate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • "Armonia Artelor", vernisaj spectaculos în Capitală ( 11 Decembrie 2019 )

  Iubitorii de artă se pot bucura de expoziția Armonia Artelor din Capitală! Creațiile au fost prezentate publicului în cadrul unui vernisaj de excepție.

 • Procurorul cere zece ani de închisoare, pentru Bogdan Olteanu ( 3 Octombrie 2019 )

  Un procuror al Direcției Naționale Anticorupție vrea să-l vadă pe fostul președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, zece ani după gratii. Procurorul le-a cerut magistraților Tribunalului București să-i aplice lui Olteanu...

 • Ministrul de Interne, Carmen Dan, a demisionat ( 15 Iulie 2019 )

  Carmen Dan și-a dat demisia! Ministrul de Interne nu a mai așteptat reuniunea Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat și a anunțat că demisionează din funcție, cu câteva momente înainte de începerea ședinței.

 • Conflict între ministrul de Interne și șeful D.G.A. ( 22 Aprilie 2019 )

  Ministrul de Interne, în război cu șeful Direcției Generale Anticorupție! Carmen Dan a dat replică scrisorii deschise transmise de către seful DGA din cadrul ministerului de Interne, Cătălin Ioniță, în care o acuză pe aceasta că vrea...

 • Mesajul de Crăciun al președintelui Klaus Iohannis ( 25 Decembrie 2018 )

  Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen au participat la slujba de Crăciun de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu. Înainte de a intra în lăcașul de cult șeful statului a transmis urări de bine tituror românilor.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2