Date companie
 
 
 
 

Tamponare între două autobuze, în județul Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raniti, autobuze, arges, pasageri, tamponare, inc
 

Clipe de groază, pentru pasagerii unui autobuz, în județul Argeș! Oamenii abia plecaseră de la Institutul de Cercetări Nucleare, unde își încheiaseră programul de muncă, și se îndreptau spre casă cu autobuzul. La Mărăcineni, șoferul a oprit, ca să lase un pasager, moment în care autovehiculul de transport în comun a fost lovit în spate de un alt autobuz. Impactul a fost atât de puternic, încât cei 50 de pasageri s-au speriat de moarte. Trei dintre ei au fost răniți în accident.

VOX  "- Ați simțit bubuitura în spate? - Da, bineînțeles! Mie mi-au sărit ochelarii de la ochi pe scaunul din față."

CRISTIAN GENTEA, director, I.C.N. Mioveni "Mașina a oprit ca să lase pe cineva, a semnalizat din timp, și domnul din spate a intrat în mașina noastră."

CATALINA CORNEA, medic, S.M.U.R.D. "La fața locului au fost găsite trei victime. Două au refuzat tansportul la spital. Cea de-a treia va fi transportată. Prezintă un traumatism cranio-cerebral minor."

Soferul vinovat de producerea accidentului spune că a încercat să oprească, dar nu au ținut frânele, șii nu a mai putut evita impactul. Din fericire, în mașina lui nu erau pasageri.

VOX "A semnalizat că oprește și eu am vrut să-l depășesc. Intrase altcineva în depășire, am zis că nu mai pot și nu am putut frâna. Nu am avut cum să-l evit!"

Soferul vinovat de producerea accidentului este cercetat, acum, pentru vatamare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2