Date companie
 
 
 
 

Tânărul bătut crunt într-un campus studențesc din Timișoara, în moarte clinică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, batut, moarte, tanar, agresori, campus, vatamare, corporala, clinica
 

Tânărul de 29 de ani bătut cu sălbăticie, într-un campus studențesc din Timișoara, este în moarte clinică. Familia a acceptat să îi doneze organele. Între timp, cei patru agresori au fost prinși. Aceștia au venit la audieri zâmbind.

AMBIANȚĂ "- De ce l-ați bătut pe băiat? V-a făcut ceva? V-a zis ceva? - Trebuia să-l bateți așa de rău? - Știți că este în moarte clinică?"

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în fața unui bar din Complexul Studențesc. Tânărul a ieșit din local și, fără să vrea, l-a atins cu cotul pe unul dintre bătăuși. Fără să stea pe gânduri, indivizii l-au pus la pământ, l-au lovit cu pumnii și picioarele și apoi au fugit. Tânărul a fost dus la spital în stare de inconștiență, iar medicii nu îi mai dau șanse de supraviețuire.

OVIDIU BEDREAG, medic, Spitalul Județean Timișoara "Din punct de vedere medical pacientul a suferit un traumatism craniocerebral extrem de grav și șansele lui de supraviețuire sunt minime. Noi depunem și s-au depus încă de la început toate eforturile pentru a-l menține în viață. Din păcate, leziunile sunt incompatibile cu supraviețuirea."

Agresorii, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, sunt cercetați deocamdată pentru vătămare corporală. Magistrații Judecătoriei Timișoara au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2