Date companie
 
 
 
 

Târg de poveste, în Parcul Drumul Taberei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Decembrie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Targul de Craciun Dr Taberei
 

Sute de bucureșteni au venit la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitalei, pentru a se bucura de atmosfera de sărbătoare. Pentru copii, patinoarul a fost atracția maximă.

VOX ”- Foarte frumos, ne place aici. Suntem bucuroase că am venit. E foarte frumos. - De cât timp patinezi? - Nu patinez așa de des, da îmi place așa să patinez.”

VOX ”- Este foarte colorat și patinoarul este plin de copii și este foarte frumos aici. - Din târg ce ți-ai cumpărat? - Nu ne-am cumpărat nimic, deocamdată. - Ce vrei să îți iei? Suveniruri, mâncare? - Mâncare.”

VOX ”Este foarte frumos! La mine e a doua oară când mă dau, dar am învățat și îmi place foarte mult. Sunt unii oameni foarte politicoși, care ne învață cum să ne dăm și e foarte frumos.”

O oră de dat pe gheață costă 10 lei, iar seria de două ore, 20 de lei. În weekend, tariful va fi de 25 lei. Cei care nu au patine, le pot închiria cu 15 lei. Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei are însă și alte atracții, pentru cei mic, dar și pentru cei mari. Dulciuri, bucate tradiționale, jucării, produse artizanale și suveniruri, oferta este extrem de diversificată. Nu lipsesc globurile și ornamentele pentru brad, care mai de care mai atrăgătoare. Vizitatorii au parte de momente speciale, într-un decor de poveste, animat de colinde.

VOX ”Târgul este frumos în sine, tot este frumos. Mai ales vinul fiert e foarte bun, toate lucrurile de aici, gogoșile sunt foarte bune, mâncarea e foarte bună, locul e superb. Luminițe peste tot și chiar îmi place. E foarte frumos aici, mai venim.”

Aflat la prima ediție, Târgul de Crăciun ”West Side Christmas Market”, din Parcul Drumul Taberei, este deschis în fiecare zi, în intervalul orar 12:00 - 20:00, până pe 26 decembrie. Intrarea este gratuită, dar pe bază de certificat verde. Național TV și Național FM sunt parteneri media ai acestui eveniment.


Târg de poveste, în Parcul Drumul Taberei

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • În spiritul Crăciunului ( 19 Decembrie 2021 )

    Bucureștenii din Sectorul 6 s-au bucurat de weekend la târgul de Crăciun din Drumul Taberei. De la ”West Side Christmas Market” nu lipsesc vinul fiert, turta dulce, cozonacii, plăcintele și alte bucate tradiționale savuroase. Peste 30 de căsuțe împodobite au fost deschise, iar meșterii au venit și ei cu noua colecție de globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente pentru brad. Expozanții propun și o serie de cadouri pentru cei dragi.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2