Date companie
 
 
 
 

Tehnologiile viitorului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Martie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Energy Fest 2023
 

Energy FEST, cel mai mare eveniment dedicat energiei verzi și sustenabilității, este găzduit, până în 11 martie, de Universitatea Politehnica din București. La Energy FEST sunt prezentate cele mai recente invenții și inovații tehnologice din domeniul energiei nepoluante.

DIANA BUCUR, conferențiar universitar, UPB "Avem în cadrul expoziției noastre și firme, care au adus sticla inteligentă, care se poate folosi în dotarea clădirilor pentru ferestre, panouri fotovoltaice sau celule fotovoltaice, integrate în sticlă pentru mărirea suprafeței de producere în fațadele clădirilor."

MIHAELA DIMINESCU, prodecan, Facultatea de Energetică, UPB "Este un eveniment deschis publicului larg. În acest moment avem și apreciem foarte mult vizitele elevilor, care sunt interesați de tot ceea ce înseamnă energie, tehnologie, tendințe ale acesteia, cum funcționează o casă pasivă, cum funcționează sau cum se poate obține hidrogen."

VOX "Se vede îmbunătățirea energetică, în mare parte e drăguț să vezi, ca student, care sunt modalitățile, cu ce o să lucrezi pe viitor."

VOX "Eu, personal, am descoperit că multe dintre noile tehnologii nu prea le cunoșteam. Ce văd pe aici e ceva nou pentru mine. Mi se pare ceva foarte inovativ."

RĂZVAN SEȘ, tutor produs "Aici avem o valiză Demo de prezentare a sistemului KNX, care poate fi comandat atât de pe butoanele care sunt prezentate în valiză, cât și de pe o aplicație care poate fi instalată pe teleofonul mobil. Avem un sistem de iluminat format din patru canale pe un sistem Dali, pe care, după cum vedeți, putem să îl controlăm individual, dacă doresc să controlez fiecare canal sau pot să le controlez pe toate."

GEORGE IONESCU, director tehnic companie "Este un produs și un consultant 24/7, care se ocupă cu absolut tot ce ține de sistemul fotovoltaic. Spre exemplu, ne spune care este eficența, dacă eficiența a scăzut, este constantă, mai trebuie anumite lucruri adăugate. Îți spune dacă panourile tale sunt umbrite, trebuie să schimbăm un panou."

Energy FEST include și o serie de workshop-uri dedicate celor mai importante subiecte ale momentului din industria energetică, precum surse regenerabile pentru alimentarea cu energie electrică și încălzirea locuinței, case pasive sau beneficiile statutului de prosumator.


Tehnologiile viitorului

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2